swa Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Od včera konečně zpět z ozdravné kůry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Frantik: Pac mi nejde citovat - musim takto... Diky Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 K jarnímu sluníčku vitamín Bé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 snake: Jo to jsou oni.. teda cenikovka je asi 75k. Zpracovani perfektni. Jde videt ze to je jejich nejvyssí model z premiove rady. Velikost je pro me tak na hrane (myslim ze mam 16,5) pro kazdyho s normalni rukou budou ok. Diky titanu jsou fakt lehky, coz nevim jestli je plus - treba u MM300 cejtim fakt vic ze mam hodinky. Sekundovka trefuje indexy. U osvetleni zatím nevim co si myslet , sviti to docela silne z jedny strany ledkou - vypada to zajimave a citelnost v poho , posvitej i na cestu.. Nemaj zadny moc extra funkce - spis jen zaklad (alarm, stopky, odpocet..) + GPS vyfikundace. Je ale pravda ze dat takovy prachy za Casio je rachot. Je to ale jasna volba pro toho, kdo chce mit to top z G-Shocku. Ja jsem spokojenej... Tesim se az je nekde jebnu - Ty tvrdosti toho special titanu moc neverim. gecka za 70k si zaslouzi respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dnes padla voľba na tento hranatý zázrak. Ty jsou ale moc hezký. A to kormě Monaco Hujerů nejsem zvláštní fanda ničeho hranatýho. Enjoy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ráno LLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Já mám pro nekulatý hodinky naopak celkem slabost, akorát preferuju ty jednodušší, "čistší" línie... Občas oblékám tytok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Hezký den . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 aj dnes Davosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dnes trocha cinnosti a prsi,tad stale diverky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 AKUC: tak tahle fotka se mi libi!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Teď vás budu chvilku spamovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) @enricoTy jsou super, velka gratulace Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Vzdycky kdyz je vytahnu, tak premyslim, proc je nosim tak malo. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Druhý den v nové práci. Dobrý, no akorát jsem začal zase trochu hulit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Toblin: děkuju, zatím se seznamuji a první dojmy jsou pozitivní, je to kus hodinek, super materiály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Škoda peněz Járo, stálo mě to 30000 za rok,tak jsem se na to vykašlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky