Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Včera večer toho bylo víc....ale L´Astronomo 365 nic netrumflo! :king:

I když 306 jsou díky poloviční ceně přeci jenom trochu reálnější turba..... :suicide_anim:

Odesláno

I když 306 jsou díky poloviční ceně přeci jenom trochu reálnější turba..... :suicide_anim:

Tak to si děláš p...l! Jediný Panerai, který bych moc chtěl.

Odesláno (upraveno)

Jooo... Panerajky na me taky z tech videnskych vyloh mrkaly... Takovej Radiomir Bkackseal se mi libil a ani mi nechybelo ucho. Ta hvezdarna je sileny monstrum. Furt mi to prijde jako hodinky, ktery chytly, vojely a zavrely pod zamek celej vesmir.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Cyrile,,,,ale fakt hnusňě závidím,opravdu krásná hračka :eek:

Odesláno (upraveno)

Cyrile,,,,ale fakt hnusňě závidím,opravdu krásná hračka :eek:

Jo jsou parádní...ale dát za ně 3,850.000,-Kč chce opravdu zápal... :suicide_anim: :crying_anim02: Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Jo jsou parádní...ale dát za ně 3,850.000,-Kč chce opravdu zápal... :suicide_anim: :crying_anim02:

a teď si zabil :D ,dobře ty,ale jak se říká,pro dobrou věc,člověk musí být zapálený,každopádně až bude příležitost tak snad je aspoň poslintám :speak_cool:

Odesláno

Ano, za týden, za měsíc, za rok, jsou to definitivky, takže nejspíš jo :smile_anim: A nedělej si p...l ze šňórky jo ? Taky má svůj příběh. Je to uřízlý kus kožky z prach starého řemeňa mého děda :D

Aldo, já si vůbec nedělám srandu z kusu dějin Tvého rodu, naopak jsem její velký obdivovatel.

Odesláno

a teď si zabil :D ,dobře ty,ale jak se říká,pro dobrou věc,člověk musí být zapálený,každopádně až bude příležitost tak snad je aspoň poslintám :speak_cool:

To bys musel do fabriky Panerai.Byli jsme na Panerai sešlosti od Carollina a tam je měli coby hrot večera na předvedení. Existují prý zatím pouze 3 kusy a tenhle šel druhý den zpátky na cejchování a nějaký to pozorování zpátky do fabriky..nic si z toho nedělej...taky jsem slintal. :wallbash: V česku na prodej zůstaly "jenom" PAM306, rovněž s turbem. Ty jsou asi "jen" za dvaapůl... :gunsmilie: Ale taky jsem slintal... :suicide_anim:

Odesláno

Jo jsou parádní...ale dát za ně 3,850.000,-Kč chce opravdu zápal... :suicide_anim: :crying_anim02:

Tak teď nevím, jestli jsem mám dávat nějakou svojí fotku. To jsem v jiném chronosvětě. :crying_anim:..Ale je to nádhera.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...