tommas4 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Pěkný to máš Martine, přeju ti to, si je zasloužíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Trochu jsem pustil zilou fortis sbirce, neco prodal okolo a ted dnes na ruce tohle.Udelal jsem snad dobre rekl bych ze ze (skaredeho) fortis kacatka se vyklubal poradnej pacient:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Hujer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Martine, Fortisu bude vecna skoda, ale i tahle sestava je moc povedena!Neboj, jaka skoda? Ta sbirka se do konce zari zase obnovi. Pak se pochlubim ( potreboval jsem si to oduvodnit sam pred sebou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 i prd seděj mi úplně akorát... to SKX jsou na můj vkus o chlup větší nebo?post-32970-0-54137300-1490735480.jpg Tak dobre, nevypada to zle, no... Zalezi ale, cim to je focene a na jakou vzdalenost, neco zmensuje, neco zvetsuje.. Mne je pro tu velikost zamitla i pritelkyne.. A zensky se musi poslouchat, znas to.. 2 AndyAaron - doufam, ze ty nadherny speeda beres na sraz v Olmiku.. 2 Kuncak - gratuluji k Omegam.. Vyborna volba, vitej do klubu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Trochu jsem pustil zilou fortis sbirce, neco prodal okolo a ted dnes na ruce tohle.Udelal jsem snad dobreTy se s tim ted moc neparas. Z teto sestavy se mi libi jen ty RLX, ale je to tvoje ruka, tak na tom sumak zalezi Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jak jinak než Citizen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Trochu jsem pustil zilou fortis sbirce, neco prodal okolo a ted dnes na ruce tohle.Udelal jsem snad dobreAsi si nemohl udělat lepší volbu. Já byc jen vzal nechrona a polárky 42 na mojí pazouru. Ty B jsou luxus a velká pochvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 @Axel Jasne sefe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Mam strihnout cervenej dratek nebo modrej? Pro stouraly, fotka starsi, na ruce porad. A hned tak je asi neco nesesadi... maximalne na vikend nejake tooly Ondro, paráda, jen si příště umyj ruce od sazí. Trochu jsem pustil zilou fortis sbirce, neco prodal okolo a ted dnes na ruce tohle.Udelal jsem snad dobre Dle mě kromě baterek dobrá volba a posun o level výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 kuncak7 - pekne jsi se do toho obul Martas, dobra sestava, Fortisy bych pustil vsechny a koupil dalsi Rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Je třeba se zchladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Trochu jsem pustil zilou fortis sbirce, neco prodal okolo a ted dnes na ruce tohle.Udelal jsem snad dobre Koukám, Martine, že tvoje sbírka se začala ubírat směr vyšší level. Tak ať ti nadšení vydrží. Máš to pestrý a zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jeden kopec v pozadi a kolik to udela parady...ale jako je tady hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 neodolal jsem odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Dneska tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 vitamín Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 vitamín Bé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky