Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

parada! Moc pekne je tunis:-))

Dík, to víš, když tooly, tak pořádně ;) A jak obvykle průhledy nemusím, tak ty cluby vypadají dobře!

Odesláno

Dík, to víš, když tooly, tak pořádně ;) A jak obvykle průhledy nemusím, tak ty cluby vypadají dobře!

ja jsem to s tim tahem uz nedotahl, takze jsem rad ze ho ty 83 nakonec dostaly:-))

Nomos se na kalibru epsilon fakt vyradit a klidne bych ho dal do encyklopedie hodinariny jako ukazku good manufacturing practice z glashutte:-))

Odesláno (upraveno)

S kocovinou po vánočním večírku jedu do Olmíku na sraz se školou. Takže pokud uvidíte zelenýho pána s Oriskama, nebojte se zkusit kozu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Tedy já bych to za to nedal,  ale ty orisky tedy ten feeling maj.

Odesláno

Se zpožděním dávám fotky z polední přípravy na oběd & kultůru... poslední provětrání holčičích tissotek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Foto vcerejsi, stale na ruce.

Vice fotek zde.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79352-tanovo-toulani/page-33&do=findComment&comment=2042511

Odesláno

To škardik:

Ako sa ti nosia Certiny DS3? S tým ťahom je to celkom kus železa... Za tú cenu by to bol hriech nekúpiť :rolleyes:

Mám ich už pár rokov a som spokojný. Tiež a páči sa mi ich vintage look a la 70-ties.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...