paulg Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 dnes digisafir Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Dneska přišla pošta, tak jsem je dal rovnou na ruku (aspoň na chvíli) Heh, husty, gratulace. Priznam se, ze uz nejak ztracim prehled, cos to vlastne vsechno posledni dobou poridil. Foto ze vcerejska, na ruce stale: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Vecerne rochnenie Sent from my iPhone using Tapatalk
Hogy Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Nový přírustek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin151 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Borky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Poslední den ve starý práci, tak jsem vyštrachal něco lepšího. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice odcházím dobrovolně, ale i tak jsem z toho dost naměkko . Chtělo by to nový hodinky Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem VitekB
prischera Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Trocha historie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Občas je potřeba provětrat i vintážky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Občas je potřeba provětrat i vintážky Moc pekny.
Jupiter7 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Divers 65.42 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Moc pekny.Děkuji. Mám je rád, ale moc je nenosím.Jsou v moc hezkým stavu a mně je líto je teď dodrbat, když už tolik let vydržely celkem bez úhony. Takový sváteční no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem MíraMíra
Kristian.nov Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Pilotky... starej mustr a novej mustr... na večer je prostřídám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Ja myslim, ze bys je zvladl Ale toz asi jo no Půjčený, ale ten detail je supr!diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Doufám, že o nich něco napíšeš.to bych asi měl, určitě za to stojí, ale nebude to hned....
mikymik Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Už jsem si dlouho žádnou fotku hodinek neukládal, tak doufám, že najdu ten správný adresář... Heh, husty, gratulace. Priznam se, ze uz nejak ztracim prehled, cos to vlastne vsechno posledni dobou poridil. Foto ze vcerejska, na ruce stale:IMG_20180130_124835_581.jpg
Vit Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 to bych asi měl, určitě za to stojí, ale nebude to hned.... Ok budu se těšit.Další "vyklápěčky": Eterna Kon Tiky Diver a Porsche Design P6780 --------------------------------------------- Já furt PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Vecer jdu do smokingu, tak uz trenuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 hipsterky :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky