leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tak no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Zleva letící pták, duha a 7002 pepsiSuper fotka,super hoďky a nakonec asi i super moucha (v levo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dávek to tam ty chlape v ňákým jiným formátu.Tvoje fotky si na mobilu nemůžu zvětšit.A to bych sakra někdy chtěl.Nebo je chyba u mě?U mě je chyba každou chvíli,tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Někde jsem tady zahlídl Yachty ve zlatě na gumě, tam to hezky ladilo s lunetou a vypadalo božsky. U zbytku modelu ale podle mě platí Rolex = tah.Pro predstavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dávek to tam ty chlape v ňákým jiným formátu.Tvoje fotky si na mobilu nemůžu zvětšit.A to bych sakra někdy chtěl.Nebo je chyba u mě?U mě je chyba každou chvíli,tak nevím.Uplne v pohode, asi chyba na prijimaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) pro leeba, jestli se to nezlepsilo, tak skoc bud do servisu nebo do Motola :-Dz eteru Upraveno 24. května 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Co mate na kamennem rantlu na Pankraci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 z eteru Dilema, který hodinky nazout- vyřešeno!Anebo jsi sovětský voják? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 polstarky za 2 kila a jubilee z ebay za 6 kil (spatny rozmer objednany), tak ze srandy jsem to dal dohromady a co da se ? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Za me super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 polstarky za 2 kila a jubilee z ebay za 6 kil (spatny rozmer objednany), tak ze srandy jsem to dal dohromady a co da se ? ;-)20180524_194017.jpgNáhodou,parádní.Mně se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 pro leeba, jestli se to nezlepsilo, tak skoc bud do servisu nebo do Motola :-D z eteruTeď to vidim. V androidu mi něco zvětšit jde a něco ne.Ale teď jsem na noťasu a už to vidím bez brejlí.A ještě takový parádní holinky - vod óóóm -ega .Poslední dobou přemýšlím nad těma sedmdesátkama-osmdesátkama , a začínám nabývat názoru, že všechno už tady bylo.No - asi si zas něco pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Dobrý jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Lítám nízko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tagy v šeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Sundal jsem tahy a.... ja vam nevim... je to volake divne..eLVéčka takhle nicmoc, ale Milgy na rubberu za mě dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Lítám nízko...ale krásně...Dle mého nejhezčí Marky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 eLVéčka takhle nicmoc, ale Milgy na rubberu za mě dobrý!Ty zrovna na tom rubberu nebyly úplně pohodlný, má to kratší pouzdro, takže to tlačilo na kosti. Přehodil jsem zpátky tah, ale rubber dal na suby. Nechám to pár dní uležet a uvidíme Viděl jsem ovšem oranžovej rubberb k milgum a to mě nahlodalo velmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Sundal jsem tahy a.... ja vam nevim... je to volake divne.. Chce to barevně sladit. Někdo tu měl fantastický řemen k Milgum s prošitím v barvě sekundovky. Co mate na kamennem rantlu na Pankraci: Kompozice super, ale opatrně Ondro, ať je neškrábneš! Upraveno 24. května 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky