Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsme spolu už tři měsíce, tématicky - Seiko SUN PADI + Lexus LS. Obojí k sobě perfektně jde a jsem nadmíru spokojen. Na ruce stále.

ako si spokojny s tym sestvalcom? ...a chcelo by to nejake GS k tomu LS :)

Odesláno

Sphinxx: krásný kombo!

Děkuji, pane!

ako si spokojny s tym sestvalcom? ...a chcelo by to nejake GS k tomu LS :)

To je spíš na rozepsání do SZ, nechci to tady plevelit. Ale ve zkratce, zatím najeto nějakých 12.000 km, pohodlí, komfort, jízdní vlastnosti, hudba - špičkové. ALE. Nemám problém s motorem, nýbrž s 10st. převodovkou, nemůžu si zvyknout na ten typ "variator" při předjíždění, kdy auto vystřelí otáčky a jde v před na benzín v otáčkách. Prostě V8 byla v tomto ohledu lepší, daleko lepší, ale s V8 je prostě konec (do tohoto modelu) a tady udělali japonci velký krok zpátky. Co je výhoda, kterou spousta lidí neřeší, je kombinovaná spotřeba kolem 10 litrů při efektivním využití elektomotoru. A ta tichost je dominantou Lexe, kam se hrabou německé Plug-in hybridy. Více kdyžtak v SZ, pokud Tě to zajímá.

Zpět k tématu - taková blbost a tolik radosti, konečně jsem se dočkal - SKX na znovu ve hře :) . Palec dolů všem AD, kteří dělají komedie kolem dostupnosti poté, co hodinky zlevnily na 6K, tři, čtyři měsíce nebyly nikde na obchodě a pravděpodobně dlouho nebudou, jestli vůbec ještě. :thumbsdown_anim:

Odesláno

Tys je snad jeste nesundal :-). Ten tah jim slusi vic.

Ano,sluší,ale s tou gumou jsou o dost lehčí.

A jinak - sundal.Včera jsem se koupal s jinejma.

No ale nemohu se jich nabažit.A chodí-supr.  :cool02:

Odesláno (upraveno)

Jedna fotka kanclovka

Krása, zrovna je o nich kousek vedle řeč :) Koupeno přímo osobně v krámku Sigurdura Gilbertsona? 

Upraveno uživatelem frista
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...