Martin77 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Alpiner na cestach Sent from my iPhone using Tapatalk
StefanM Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Tomu (prekvapive) rozumim. Obcas se mi zasteskne po JeanRichard 1681. To byly 44ky a sedely mi paradne ;-).Pekny jsou, PAM jsem jeste nemel Pam ti budú sedieť rovnako, ak nie lepšie. K tým väčším hodinám je ideálna mat jedny menšie a striedať to v správnom pomere. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 20180903_120211-01-2016x1512.jpeg Mezi tím na parkovišti u jídelny: Osoba: Pane, pane co to děláte u toho auta? Já: Dobrý den, nic. Jen fotím hodinky v kalužině. O: aha, já už jsem se lekl, že mi děláte něco s autem. Já: nebojte. Já jsem jen trochu postiženej, ale neškodnej. O: tak se nenechte rušit. Ostuda jak prase, ještě jsem kontroloval jestli mě nikdo nevidí :-D :-D :lol2:
Borisslos Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Jedna ze včerejška - menší tůra, déšť a soutok dvou veletoků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 20180903_120211-01-2016x1512.jpeg Mezi tím na parkovišti u jídelny: Osoba: Pane, pane co to děláte u toho auta? Já: Dobrý den, nic. Jen fotím hodinky v kalužině. O: aha, já už jsem se lekl, že mi děláte něco s autem. Já: nebojte. Já jsem jen trochu postiženej, ale neškodnej. O: tak se nenechte rušit. Ostuda jak prase, ještě jsem kontroloval jestli mě nikdo nevidí :-D :-D To je alespon fotka s pribehem! Pecka S mladym na hristi v dedine kousek od Ziliny.. Dobre to maji chalani na Slovensku, lepsi jak fitko..
Ivanhoe34 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 sa zamracilo, este pracovne... aspon Steiny robia radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 tak tuhle fotku bysis měl nechat udělat na zeď i s tím příběhem :D 20180903_120211-01-2016x1512.jpegMezi tím na parkovišti u jídelny:Osoba: Pane, pane co to děláte u toho auta?Já: Dobrý den, nic. Jen fotím hodinky v kalužině.O: aha, já už jsem se lekl, že mi děláte něco s autem.Já: nebojte. Já jsem jen trochu postiženej, ale neškodnej.O: tak se nenechte rušit.Ostuda jak prase, ještě jsem kontroloval jestli mě nikdo nevidí :-D :-D
Povidláček Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Popracovní ajnštyk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Budu se opakovat- a odkud tedy prudis presne :-)? Vypada to dobre.Kousek od Sibeniku :-)
M3maniac Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ty speedy proste maji neco do sebe, ja opět 16613 LB. Neumím se jich přežrat :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Popracovní ajnštyk Anóbrž Feierabendbier. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Kousek od Sibeniku :-)Tak vitej, momentalne Jelsa, Hvar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2018 uživatelem kuncák7
Liqid Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Koho asi otrávim dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ARMAN Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Sice mi mezitím prdla pružinka kliku a nejdou natáhnout ale nosím je dál
lub Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 amfibia indiglo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Mršky jedny blýskavý :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky