Ondrej71 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Meterorit ve vzduchu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Jj, kucí rakouský. Na otočku do Sarajeva
MíraMíra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Furt Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Sou, ale snejkovy so lepci Jo, ale jak dlouho mu to nadseni a vlastnictvi vydrzi :-)?
AndyAaron Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Stare vlnky, dobre vlnky. Uznavam. A je fakt, ze Snake ma ty vlnky dost dlouho. Na Snejka...
Dokusan Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 C9 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Je tady ze me sranda? To je dobre... Ty uz mi zustanou-protoze kdo by chtel koupit nebo vymenit hodinky co se mnou uz nekde byly...jak tady udelam fotku hodinek ve vode nebo v lese-jsou to otloukanky a uz to nikdo nechce...A timhle se tedy stavaj neprodejnym kusem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2018 uživatelem snake
patprom Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Je tady ze me sranda? To je dobre... Ty uz mi zustanou-protoze kdo by chtel koupit nebo vymenit hodinky co se mnou uz nekde byly...jak tady udelam fotku hodinek ve vode nebo v lese-jsou to otloukanky a uz to nikdo nechce...A timhle se tedy stavaj neprodejnym kusem To jsem zvědavý a budu ti držet palce. Jinak nezapomeň, že kdyby tě začaly pálit v kapse, musí se vrátit zpátky k taťkovi, tady ke mě [emoji3]
5etter Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Naštěstí se nemám tak dobře jako elson, takže jenom Casio a Suzuki. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enslow Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Je tady ze me sranda? To je dobre... Ty uz mi zustanou-protoze kdo by chtel koupit nebo vymenit hodinky co se mnou uz nekde byly...jak tady udelam fotku hodinek ve vode nebo v lese-jsou to otloukanky a uz to nikdo nechce...A timhle se tedy stavaj neprodejnym kusem Snake je podľa mňa chrono aristoteles
geometr Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Naštěstí se nemám tak dobře jako elson, takže jenom Casio a Suzuki. IMG_20181023_175053-01.png No vidiš a ani se kvuli tomu nemusí zakládat vlákno.
snake Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 To jsem zvědavý a budu ti držet palce. Jinak nezapomeň, že kdyby tě začaly pálit v kapse, musí se vrátit zpátky k taťkovi, tady ke mě [emoji3]Ne ne-ladili jsme to a nic-tak si je necham Snake je podľa mňa chrono aristotelesDiky za poklonu kolego..cim jsem starsi-tim vic me bavi se nad tim zamyslet
dawe009 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Ráno pivko, večer pivko..tvl já nikdy nezhubnu.. A to dneska nekončíme, to je teprve začátek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Tady podzim, tak uzivej Marokansky neresti, a vsechny;-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky