Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Sváteční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm
patprom Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Co máte všichni proti buzna tahu? Mě se líbí a nosí se skvěle. Dneska ale takhle :-)
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm krasne si to popsal! I s tema moonama...nejlepsi tah na moony je 20-16mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
Liqid Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm Za mě je nejpohodlnější jubilee a plechová spona tah na bondovkách opravdu nic moc, stejně tak spona bez mikroregulace.
McStinger Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Dnes plantáž, zákusky a zmrzlina, samý čaj. Zákusky za moc nestáli, aj želé od kolotočov je chutnejšie. Zmrzlina celkom fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Nešlo odolat Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Maxel
prischera Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Za mě je nejpohodlnější jubilee a plechová spona tah na bondovkách opravdu nic moc, stejně tak spona bez mikroregulace.Naopak buzna na SMPc s dokoupenou sponou s mikroregulaci je nejpohodlnejsi tah co znam. A uz sem jich par mel A at nejsem OT, dneska zas Down Grey. Sou proste skvely. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem prischera
Ace84 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Nešlo odolat Radku, jak už jsem řekl do WA, to je masakr hodinka. S tím tahem mě dost berou. Fakt krása. Super fotka.
siwi Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Nešlo odolat ...a pak, že se kovovej náramek na pilotky nehodí. Krásný to máš!---------------------------------------------------------------------------------------- Já už tejden orientální potápky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Seika na baterku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Kide, je to originál IWC. Takto byly hodinky koupeny u AD.
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Kide, je to originál IWC. Takto byly hodinky koupeny u AD. zmatl me ten lestenej druhej a ctvrtej dilek, myslel jsem ze ten tah je matnej celej..moc pekny
Rampa McKvak Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Z eteru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 zmatl me ten lestenej druhej a ctvrtej dilek, myslel jsem ze ten tah je matnej celej..moc peknyNa klasickejch Mark XVIII je to tak, ale Le Petit Prince maj leštěnou lunetu a k tomu druhej/čtvrtej dílek tahu.
Dokusan Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 VK UP OLOMOUC, Extraliga žen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Bart se asi vybourá ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky