Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm  :punk:

Odesláno (upraveno)

Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm :punk:

krasne si to popsal! I s tema moonama...nejlepsi tah na moony je 20-16mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Hlavne je ten tah pomerne masivni vuci tomu pouzdru.. Zadne zuzeni, dilky vyssi.. Nejlepsi, nejpohodlnejsi jsou ty starsi tahy u Moonu se zuzenim 20-18, 20-16mm  :punk:

Za mě je nejpohodlnější jubilee a plechová spona :) tah na bondovkách opravdu nic moc, stejně tak spona bez mikroregulace.

Odesláno

Dnes plantáž, zákusky a zmrzlina, samý čaj. Zákusky za moc nestáli, aj želé od kolotočov je chutnejšie. Zmrzlina celkom fajn.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Za mě je nejpohodlnější jubilee a plechová spona :) tah na bondovkách opravdu nic moc, stejně tak spona bez mikroregulace.

Naopak buzna na SMPc s dokoupenou sponou s mikroregulaci je nejpohodlnejsi tah co znam. A uz sem jich par mel :)

A at nejsem OT, dneska zas Down Grey. Sou proste skvely.

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

Nešlo odolat

...a pak, že se kovovej náramek na pilotky nehodí. Krásný to máš!

----------------------------------------------------------------------------------------

Já už tejden orientální potápky:

Odesláno

Kide, je to originál IWC. Takto byly hodinky koupeny u AD.

zmatl me ten lestenej druhej a ctvrtej dilek, myslel jsem ze ten tah je matnej celej..moc pekny
Odesláno

zmatl me ten lestenej druhej a ctvrtej dilek, myslel jsem ze ten tah je matnej celej..moc pekny

Na klasickejch Mark XVIII je to tak, ale Le Petit Prince maj leštěnou lunetu a k tomu druhej/čtvrtej dílek tahu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...