tikzot Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Supr ty Yachty. Já furt pilotuju..IMG_7435.JPGtoooo goood! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 M.L.R.C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 GSa, právě vyloupnutý z fólií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Sedia ti paradne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 GSa, právě vyloupnutý z fólií.DSC00909.JPGFurt nad nima premejslim...vypadaj fakt dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Stále ty samé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Furt nad nima premejslim...vypadaj fakt dobre Nepřemejšlej a kup je. Sedí naprosto dokonale, jsou vcelku nenápadný, nic neřvou do světa. Při vybalování z krabic, folií a prvním nasazení se nedostavil WOW efekt, což zase slibuje, že se neokoukají. Podle mne tomu hodně napomohl titan, jsou takový "civilní". Uvidím za pár dní, jak je strávím, ale vypadá to, že se pro mne narodily. V Koscomu titanovky neměli, zkusil jsem jen ocel verzi. Tím jsem měl naprosto jasno v rozměru a pohodlí, jen jsem čekal na výsledný dojem titanu. Tady jsem vsadil na Instanta (kterému tímto děkuji za koučing), který tvrdil, že kdo je při výběru položí vedle sebe, nikdy s ocelí neodejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Alpinist na novom ťahu Tak tohle je fakt humus, sorry jako...Já dnes starší černé Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 @vojta1 - mne se to nahodou libi. Ony ty zelene hodinky jsou hnusne samy o sobe, takhle je aspon trosku ozivil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dovolená pomalu končí, šajze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 @vojta1 - mne se to nahodou libi. Ony ty zelene hodinky jsou hnusne samy o sobe, takhle je aspon trosku ozivil Zvažuji, že je pustím nechceš je. Teploušský tah si ale budeš muset koupit sám :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 @vojta1 - dik ne, jsou male, zelene a hnusne. Akorat pro tebe, ty si nech.@maxel - sedi ti dost dobre. Tak doufam, ze je vratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Nepřemejšlej a kup je. Sedí naprosto dokonale, jsou vcelku nenápadný, nic neřvou do světa. Při vybalování z krabic, folií a prvním nasazení se nedostavil WOW efekt, což zase slibuje, že se neokoukají. Podle mne tomu hodně napomohl titan, jsou takový "civilní". Uvidím za pár dní, jak je strávím, ale vypadá to, že se pro mne narodily. V Koscomu titanovky neměli, zkusil jsem jen ocel verzi. Tím jsem měl naprosto jasno v rozměru a pohodlí, jen jsem čekal na výsledný dojem titanu. Tady jsem vsadil na Instanta (kterému tímto děkuji za koučing), který tvrdil, že kdo je při výběru položí vedle sebe, nikdy s ocelí neodejde.Porad premejslim, jestli polarky nebo yachty, pritom tyhle maji vsechno, co chci, a navic se mi fakt libi... snad mozna jenom ta vyska by mohla bejt mensi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Konečně béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 @vojta1 - dik ne, jsou male, zelene a hnusne. Akorat pro tebe, ty si nech.@maxel - sedi ti dost dobre. Tak doufam, ze je vratis Jj jako páníček. Akorát už těch malých zelených a hnusných mám moc a ty druhé mají ten červený nápis na cifru a bradavici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak si najdi nejake mladsi, s bradavkou misto bradavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Čekací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ty jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Porad premejslim, jestli polarky nebo yachty, pritom tyhle maji vsechno, co chci, a navic se mi fakt libi... snad mozna jenom ta vyska by mohla bejt mensi...Výška je 14mm, ale tvar lunety je krásně zkosený, takže oproti MM300 jsou to oblekovky jak vyšitý. Já je zvažoval oproti Omega PO, tam mi vadila výška. Překvapivě dobře seděly Omegy Seamaster 300 Master coax i přes menší průměr, holt jediné možné Orlíky. Rolex jsem ještě furt nestrávil kvůli image značky, Polárky by měly jediné výjimku. Ale SD nakonec všechno převálcoval. Prostě ať už si namíchám parametry a požadavky jakkoli, zas vypadnou ňáký Seika. Tak jsem se přestal bránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky