Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

M-72: ...jak Omega neni moje krevni skupina, tak tohle je fakt nadhera. Ty samy ma tusim African ze?

Ano má je.  Je tam jen rozdíl v náramku, mám ten s tou spešl sponou, je to super pohodlné :) prima hodinky.

A myslím, že na foru jsou ještě i ty GMT od Martara....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

závidím :) Možná víc to štrbské pleso než bondovky :) - Je tam teď hodně sněhu? Je to takové peklo jak se říká ve zprávách?

Byl jsem tam od firmy, takže interiérový výlet, nicméně celé dva dny sněžilo a před odjezdem jsem se byl trochu projít. Sněhu spousta :). V Kempinski byly quartz bondovky hodně na konci potravního řetězce :D

Odesláno

[/url]

Byl jsem tam od firmy, takže interiérový výlet, nicméně celé dva dny sněžilo a před odjezdem jsem se byl trochu projít. Sněhu spousta :). V Kempinski byly quartz bondovky hodně na konci potravního řetězce :D

Tak to se o Vás firma hezky stará :) . Ač se jsme byly v Tatrách na Silvestra , tak jsme tu zas :) . Polovicka v pátek zahlasila jedem do Tater tak jsme v sobotu jeli :)
Odesláno

Sem vyšťoural jednu starou fotku starých hodinek a musím říct. Není nad ty starý krámy.

Ale jo, to by slo :), vcetne toho dalsiho postu :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...