Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj sou pecka, ale já mám rači když je na hodinkách vidět kolik je

Těžko říct jak je to na živo,ale na těchto oproti skeletonům od zvučných i méně zvučných výrobců hodinek,to jde.Ručky jsou prostě tmavší a masivnější.Si ber,když je čistě stříbrný stroj a do toho stejně stříbrné ručky.Tak to je v loji.

Odesláno

Těžko říct jak je to na živo,ale na těchto oproti skeletonům od zvučných i méně zvučných výrobců hodinek,to jde.Ručky jsou prostě tmavší a masivnější.Si ber,když je čistě stříbrný stroj a do toho stejně stříbrné ručky.Tak to je v loji.

Potvrzuji, že ve skutečnosti je to mnohem lepší než na fotkách :-) a kdyby náhodou, mám telefon :lol2:  

Odesláno

GS

Hodinky parádní,fotky standartně taky nádherný, ale zaplaťpánbůh se mi ty tvoje Tudory líbí víc. Kdybych měl hned chtít vše co ty super nafotíš tak by se ze mne stal žebrák.
Odesláno

Ku tričku, ku košeli, do lesa, do dielne, aj sa šnorchlovali v Červenom mori. Akurát v noci ku nim potrebujem zapaľovač :)

8433500ca8f593cba4a040836b3eaf77.jpge22112acac3a336c412502d2b147ff34.jpg

Odesláno

Krásný džamba ;-)

V čempak se to ´´vrtáš´´?

Díky, je to Klasika. V pozadí je Elegant cal.66 :D Co jiného taky, že. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...