Vit Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) Tak ještě dnešní :-) Krása, těším se na další fotky. ------------------------------------------ Já pořád ML. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem Vit
mlsoun1 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 jj sou pecka, ale já mám rači když je na hodinkách vidět kolik jeTěžko říct jak je to na živo,ale na těchto oproti skeletonům od zvučných i méně zvučných výrobců hodinek,to jde.Ručky jsou prostě tmavší a masivnější.Si ber,když je čistě stříbrný stroj a do toho stejně stříbrné ručky.Tak to je v loji.
siwi Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Pěkně zachycený logo. Já echt chrom: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fijo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Citizen altichron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Tak ještě dnešní :-)Mas paradni hodinky a velkou odvahu
pacient Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Těžko říct jak je to na živo,ale na těchto oproti skeletonům od zvučných i méně zvučných výrobců hodinek,to jde.Ručky jsou prostě tmavší a masivnější.Si ber,když je čistě stříbrný stroj a do toho stejně stříbrné ručky.Tak to je v loji. Potvrzuji, že ve skutečnosti je to mnohem lepší než na fotkách :-) a kdyby náhodou, mám telefon
wolfesh Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Synonymum pro absolutní přesnost? Spring Drive! Spring drive je mazec, gratuluji! Nepamatuji si, kdy jsem Ananty seřizoval (asi týdny zpět) a jdou přesně. Na výletě převážně GPM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pacient Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Mas paradni hodinky a velkou odvahu Díky Honzo
shewcza Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bob.zizka Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 GSHodinky parádní,fotky standartně taky nádherný, ale zaplaťpánbůh se mi ty tvoje Tudory líbí víc. Kdybych měl hned chtít vše co ty super nafotíš tak by se ze mne stal žebrák.
villain83 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) Citizen altichron Hezkyyy, ty by se mi hodily do komba.. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem villain83
Jeronimo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Zase Jumbo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
madmaxx Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Zase JumboKrásný džamba ;-)V čempak se to ´´vrtáš´´?
P11 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Ku tričku, ku košeli, do lesa, do dielne, aj sa šnorchlovali v Červenom mori. Akurát v noci ku nim potrebujem zapaľovač
Jeronimo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Krásný džamba ;-)V čempak se to ´´vrtáš´´?Díky, je to Klasika. V pozadí je Elegant cal.66 Co jiného taky, že. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PNS Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 D&D&T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky