Violoncello Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Nesportuji, nejsem precizní, ale stejně je miluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 a je to i zdravejsi:-)Akorát na krční páteř to není moc dobrý.V dnešní době zaparkovat u FN HK ,to není jen tak ... 20190306_0827.jpeg 20190306_.jpegkujwa Tak teď už vím co znamená ?jeden o koze a druhej o voze?. Doslova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Tak teď už vím co znamená ?jeden o koze a druhej o voze?. Doslova :D Upraveno 6. března 2019 uživatelem ZZalesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Asi je nechám jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Na personální otřesy v korporátu neotřesitelné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Mám je moc rád..ale asi začnu brousit zuby na full gold..už na to začínám mít věk. Upraveno 6. března 2019 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Mám je moc rád..ale asi začnu brousit zuby na full gold..už na to začínám mít věk. pekna fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 A ještě jedna pod zářivkama, kde je vidět barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tady je to samej rolex:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Dnešní přírůstek, už se chystají na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tady je to samej rolex:-))) Všechno lidi bez fantazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Musím říct, že tady v Ženevě je asi nejvetsi koncentrace lidí bez fantazie, co jsem kdy viděl Černý Suby jsou asi stejně častý jako bílá košile.. A pak sem tam nějaká změna jako sd, sdds, dědci jedou vintage. Druhý nejčastější hodinky jsou Moony. Třetí SMP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Dnešní přírůstek, už se chystají na ruku se nam tady nejak ta cinska hodinarina rozmohla. Ale na druhou stranu - kdo jinej dokaze nabidnout column wheel za tuhle cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 se nam tady nejak ta cinska hodinarina rozmohla. Ale na druhou stranu - kdo jinej dokaze nabidnout column wheel za tuhle cenu...Na jakoukoli hodinařinu kašlu a rezignoval jsem :-)), mě se prostě ten rozsypanej čaj hrozně líbí ( něco podobnýho jsem měl s tou krabičkou- dýchacím přístrojem od citizenu, koupil jsem kvůli té krabici hodinky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Se mi začíná nějak komplikovat rozhodovací proces ;( 4 huhu: že sou velký, to mi nevadí, naživo seděj fajn a váží stejně jako SD16600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Pekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 To chci domu na chodbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 ady je to samej rolex:-))) taky si rikam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Taky bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky