actionman1 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 ideální velikostvyzeraju fakt dobre. mas dalsie real foto? zaujimaju ma hlavne z boku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Už 3/4 roku OWG a spokojenost Jednu chvíli to měly nahnitý, ale naštěstí to nedopadlo Jsou to paradnicky hodinky a pomalu bych jim i to trojdatum odpustil . Maj super barvu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Loveck fajne su, tebe 44m ujdu, pre mna to je tacka na parky.Tie chrona su dokonca krajsie ako 3rucky, to musim uznat, ta modra je gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 @tomtur: tolko nariekania ze kokotiii predajte mi kovove, trochuzlate, polozlate, skorozlate zlate alebo trochudiamantove rolexky stopky a nakoniec privleces domov toto? Na lyzovacku toto staci jaegertea resistant 300 kuskov za tyzden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 1392 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Já dnes přezul z obleku do svetru a opět na letiště, tentokrát Švédsko, tam by se DJ necítily ve své kůži, tak beru kladiva na čarodějnice. V případě potřeby tím půjde umlátit i los. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Loveck fajne su, tebe 44m ujdu, pre mna to je tacka na parky.Tie chrona su dokonca krajsie ako 3rucky, to musim uznat, ta modra je gut. Bratu menej je viac ak ti to pomoze a velkost necham na stvorrozmerneho pro socky je verze nechrono, pro pokrocily tato 44ka....ta fterinofka udela to kolo driv nez reknes svec.... Jsou parádní, na živo mi velké nepřišly, sedí jako prdel na hrnec a ta strojovna uvnitř je něco úžasného, škoda jen té ceníkovky, ta už je docela na mašli, co Karle?:-)Kluci, díky, vono to nějak dopadne... a přitom vlastně modrý hodinky mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dneska zase moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Dva nové přírustky. Upraveno 7. března 2019 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Dnesna Sinn singlerucka (sorry za lokaciu, ale zrovna to tak vyslo) Upraveno 7. března 2019 uživatelem RND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Gratulace! Dva nové přírustky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dva nové přírustky. Super, gratulace! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Petře moc gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Vytahl jsem modrasky provetrat.... Upraveno 7. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Gratulace! Super, gratulace!Sent from my iPhone using Tapatalk Petře moc gratuluji! Děkujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dva nové přírustky. gratulace!! To je velka krasa!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Se nejak hodinkove nudim, nepujcil by mi nekdo prosim na par dni nejaky El Primero ? Ja mohu pujcit na oplatku Expy, Reverso nebo Sea Hawk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Já si dnes hraju s hranama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Lovec-vždycky o nich zauvazuju a než se rozhoupu, jsou vždy pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky