JoyStick Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Já si řikal jesi to neni lumi. Moc zajímavý.Já dneska vyletnil. Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem JoyStick
rustin Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Jedny z nejpovedenějších Wardů. Jsem rád, že jich je tu víceAsi len moje a tvoje. Viac som ich zatial nezahliadol.
JMK Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Slovy klasika. Kdo z vás NATO má? Já snes vyjímečně ano.
JMK Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Takový drahý hodinky a vini tomu vyčpí vlnky. To je na reklamaci!
snake Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Jsou stary...to neni kde reklamovat-takovej dinosaurus twl Ale ja to stejne nenosim-tak je to jedno.. Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem snake
warann Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Nejak se mi ztratily vlnky nebo co..Tak to je skandál. Nicméně onehdá jsi mi říkal něco ve smyslu, s GS budu spokojenej. No, měl´s pravdu. Co je mám, skoro nic jinýho nenosím, dokonce i moje nejoblíbenější IWC Mark jsou jen ve winderu.
Dokusan Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 C65 Pepsi GMT, první Wardy, který jsem objednal přesto, že se mi moc nelíbily. Na živo zatím velice příjemně překvapily
RND Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Dnes 104ky ako kazdy iny den. Iba nato sa meni #zozivotaowg Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Jede se makat :-)Jako na barák? Kde máš G-shock?
snake Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Tak to je skandál. Nicméně onehdá jsi mi říkal něco ve smyslu, s GS budu spokojenej. No, měl´s pravdu. Co je mám, skoro nic jinýho nenosím, dokonce i moje nejoblíbenější IWC Mark jsou jen ve winderu.Gs jsou supr...mel jsem uz tak patery a az prodam ty budny rolexky-zas nejaky koupim..
Doporučené příspěvky