bobi Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Na chvilku ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tyhle mám nejdýl, už celých 21 let Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Oris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Po delší době zase moony... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Asi odrovnano, fungujou, ale upadla vterinovka.Holt si musím koupit nové pracovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 neupadávají ti nějak často ručičky z hodinek
shewcza Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Některé věci se stávají jenom některým lidem. Mám takový pocit, že Ti to "upadává" nějak moc často :-D
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 Tady to už muselo být-mlátil jsem palici, sekyrou i krumpacem. Během 14 dnů podruhé. Tady jsem si to přál, chci nové hodinky.
Liqid Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Asi odrovnano, fungujou, ale upadla vterinovka.Holt si musĂm koupit novĂ? pracovky. Asi bys měl začít fackovat druhou rukou teď z toho máš další Tvrdíkovky. Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem Liqid
Radik Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Psal se rok 2002 +-, já jsem měl tehdy skoro nový Orient automaty s věčným kalendářem (moje první mechaniky, nepočítám-li primky v dětskym věku) a rozkaz od bráchy zněl jasně. "Tak mně teda taky nějaký hodinky kup. Ideálně modrý, ale tak vyznáš se v tom víc než já, tak koukej nějaký pořádný vybrat." Chronomag jsem neznal, současný studentskej rozpočet silně omezenej, no... vyznal jsem se a takhle to tenkrát dopadlo Nalezeno při nedávném úklidu, to sem nešlo nedat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem Radik
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2019 (upraveno) Rani ptace......s Tapatalkem doskace hned nekolikrat... :/ Upraveno 23. dubna 2019 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky