villain83 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) Všechno šlape jak živý. Však už se ti brzo vrátí a pošlapou taky tak. Upraveno 7. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 No to doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jojo, Radíku. Ale nejdřív se ti pochlubím, co jsem si dneska koupil IMG_20190507_170548.jpg Krásný, i když digi. Však už mě párkrát svrběla ruka na nějaký G-Shocky tohodle tvaru. Ale zatím odolávám, na drsný aktivity mám starý Mudmany. A pak - mechaniky jsou mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Jen pujcene na odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Raz, dva, tři, zkouška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 podle fotek u mne vedl taky stribrnak, ale nazivo vedle sebe s cernejma uplne propadly... gas: Šel si rovnou do černejch? Ten stribrnej cifr tě nezaujal? Já mám právě dilema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Raz, dva, tři, zkouška... Hodinky pěkně udělaný, ale tu mánii, co kolem nich svýho času panovala, jsem nikdy nepobral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Krásný, i když digi. Však už mě párkrát svrběla ruka na nějaký G-Shocky tohodle tvaru. Ale zatím odolávám, na drsný aktivity mám starý Mudmany. A pak - mechaniky jsou mechaniky Géčka jsou v poho. Ale tohle nestojí ani za ty 4 stovky, co to stálo. No... Teď už to vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 ...APéčka Wempe....ak si fotil hodinky - tak vitaj v nasom klube pseudofotografovak si fotil koleso - tak hodne dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Géčka jsou v poho. Ale tohle nestojí ani za ty 4 stovky, co to stálo. No... Teď už to vím. A to byly tak neodolatelný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Raz, dva, tři, zkouška...A nejsou to fejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dnes milé setkáníCo je to za znacku? Myslim hodinky, ne tulene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dnes milé setkáníCo to tam leží v dáli? To je ožralý spací pytel nebo tuleň??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Odpoledne s hlavou (s uchem) v oblacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 A to byly tak neodolatelný? Jo. chtěl jsem je prostě zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Hodinky pěkně udělaný, ale tu mánii, co kolem nich svýho času panovala, jsem nikdy nepobral. A nejsou to fejky? Já zůstanu raději u klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Na dnešní výlet do stověžaté matičky takhle, na cestě zpátky snad už bude na ruce poslední doplněk svaté trojice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Co teda bude ten třetí kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Na dnešní výlet do stověžaté matičky takhle, na cestě zpátky snad už bude na ruce poslední doplněk svaté trojice:-)nieco taketo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky