zceyee Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Do prirody jedine s G-Shock.Pycovina, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dneska stylově jak se sluší a patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 LT B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Že tys tam byl dneska tak kolem druhý odpoledne, s batohem? Asi jsme se zrovna minuli. Koukal jsem na ten stejnej kus hned po tobě a prodavač mi říká, že zrovna přede mnou si je někdo zkoušel a taky na pravou ruku. Že by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A ještě dvě fotky z návštěvy Dušáka. První dojem velmi pozitivní, nárůst velikost nepostřehnutelný, vlnky super, vršek od kanagonu naživo neruší, guma super. Jediné co bych jim vytknul, je chod lunety a její zvuk, to je jedním slovem traktor. Ale celkově super hodinka. Můžu se zeptat, jakej máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Že by? Ale vůbec. Zkoušel jsem je ze zvědavosti. Jsou dobrý a jednou je třeba ponosím, momentálně mi ale v hlavě vrtají jiný kousky. Zajímavý ale je, že dřív se mi výrazně víc líbily starší keramiky, teď mi ale vedle těch nových připadají takový chudší, jakoby výrazně starší. Něco jako když vedle sebe dáš keramiky a starý vlnky, který ač věkově nemusí být tak daleko od sebe, prostě působí výrazně starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 To?s shrnul celkem trefně. Než jsem dal nový model na ruku před pár dny (kolega pořídil), řikal jsem si, kdo si je může koupit raději než předchozí keramiky. No a teď to mam přesně naopak ? na keramiky už ani nekoukám (a že jsem je chtěl prubnout), a tyhle se dostaly do popředí zájmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) Ale vůbec. Zkoušel jsem je ze zvědavosti. Jsou dobrý a jednou je třeba ponosím, momentálně mi ale v hlavě vrtají jiný kousky. Zajímavý ale je, že dřív se mi výrazně víc líbily starší keramiky, teď mi ale vedle těch nových připadají takový chudší, jakoby výrazně starší. Něco jako když vedle sebe dáš keramiky a starý vlnky, který ač věkově nemusí být tak daleko od sebe, prostě působí výrazně starší. No a to mně se nový vlnky podle produktovejch fotek nejdřív vůbec nelíbily. Když mi bylo jasný, že náhradou za OPčka budou Omegy, vlnky jsem vyřadil hned. Až po tý naší obhlížečce to ve mně začlo hlodat. No a takhle to nakonec opět díky jednomu chronokolegovi tady z fóra dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2019 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) V první řadě velký dík všem gratulantům:-)Super, na živo sedí lépe. Rád jsem Tě viděl a užívej si jich, jako Zenithů.Dejve ještě jednou díky moc (ty víš za co) a hlavně se dej brzo do kupy chlape a zítra budu držet palce i na nohou;-) Že tys tam byl dneska tak kolem druhý odpoledne, s batohem? Asi jsme se zrovna minuli. Koukal jsem na ten stejnej kus hned po tobě a prodavač mi říká, že zrovna přede mnou si je někdo zkoušel a taky na pravou ruku. Jojo, taky jsem se smál, když je po mě schoval a tys mu řekl, že chceš vidět bondovky a raději ty černé na gumě:-) Můžu se zeptat, jakej máš obvod zápěstí? Zápěstí mám tak 17,5. Sedí perfektně, minimálně stejně dobře, jako staré vlnkovky, teda aspoň na té gumě.To's shrnul celkem trefně. Než jsem dal nový model na ruku před pár dny (kolega pořídil), řikal jsem si, kdo si je může koupit raději než předchozí keramiky. No a teď to mam přesně naopak ? na keramiky už ani nekoukám (a že jsem je chtěl prubnout), a tyhle se dostaly do popředí zájmu.Jojo Radku, taky u mě přeskočila jiskřička. Jen ta luneta, za to bych oddělení lunet u Omegy nakopal do zadku. Ale jak často s tím člověk točí že?:-) Upraveno 8. května 2019 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 To?s shrnul celkem trefně. Než jsem dal nový model na ruku před pár dny (kolega pořídil), řikal jsem si, kdo si je může koupit raději než předchozí keramiky. No a teď to mam přesně naopak ? na keramiky už ani nekoukám (a že jsem je chtěl prubnout), a tyhle se dostaly do popředí zájmu.Co to budu říkat, ty tvoje Pamy mi taky solidně vrtají v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duca Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Přídávám fotku do mlýna, moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-) Taky moc gratuluju. Myslím, že ať by ses rozhodl jakkoliv, byla by to dobrá volba. Máš teď skvělou sestavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 prudko nositelne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 + 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 čekání na kino...Manželka: "Proč si to fotíš?"... Já: "Nooo, jen tak, pro kolegy"... M: "Pro jaký kolegy?"... Já: "Do naší komunity"..M: "Komunity??"...Já: "Do hodinkové komunity, Co máte právě na ruce".. M: "Ježiš kolik Ti je??"... Já: "To nepochopíš"... chvilku ticho a M: "Tak já chci taky"... Já: "Kolik Ti je?"... M: "Rozhodně méně než Tobě"... Takže asi tak, viz foto...Supr. Ted jeste ty Valentina do co mate prave na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 "To nepochopíš" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky