AndyAaron Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Trocha te turistiky na mistnim vaclavaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Kurnik tie mida su fakt pekne ...Jsou a těch důvodů proč Mida a ne LHc je víc, než proč LHc a ne Mida. Ale LHc je tady na foru taková klasika, čas Mida teprve přichází, proti světu jsme v tomhle pozadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Jak jsem psal, pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-)Gratulacky pane, dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Gratulacky pane, dobra volba Díky moc, nové bondovky na gumě mě taky zaujaly, ale BB byly nakonec jasný vítěz:-) První dojmy po dvou hodinách na ruce jsou více než pozitivní, člověk o nich ani neví:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Kura, tež sem tam zrovna v tu dobu byl... Co naděláme, já nikoho jinýho si fotit hodinky kromě sebe neviděl... A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-)Dopadlo to výborně! Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Po ozaj dlhej dobe sa hlásim z výšok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Pořád na gumě. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Včerejší kosikofka Ladi ti to, Gustafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A ještě dvě fotky z návštěvy Dušáka. První dojem velmi pozitivní, nárůst velikost nepostřehnutelný, vlnky super, vršek od kanagonu naživo neruší, guma super. Jediné co bych jim vytknul, je chod lunety a její zvuk, to je jedním slovem traktor. Ale celkově super hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-) Gratulka, sedí Ti perfektně a hlavně vypadjí super Mám radost s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dnes Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave9014 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Sent from my SM-G960F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-)Super, na živo sedí lépe. Rád jsem Tě viděl a užívej si jich, jako Zenithů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A ještě dvě fotky z návštěvy Dušáka. První dojem velmi pozitivní, nárůst velikost nepostřehnutelný, vlnky super, vršek od kanagonu naživo neruší, guma super. Jediné co bych jim vytknul, je chod lunety a její zvuk, to je jedním slovem traktor. Ale celkově super hodinka. Že tys tam byl dneska tak kolem druhý odpoledne, s batohem? Asi jsme se zrovna minuli. Koukal jsem na ten stejnej kus hned po tobě a prodavač mi říká, že zrovna přede mnou si je někdo zkoušel a taky na pravou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Po praci legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 A jede se domů. Svatá trojice je ?prozatím? na světě:-) Ju, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Kua hebl...Pokud bys je odtud hodil západním směrem, dopadnou mi přesně do Winderu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ladi ti to, Gustafe sem ladic pijan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky