Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

sim te, otaci se to cele - to pozlacene a ukazuje to vlastne druhy cas, resp. jinou hodinu, dle nastaveni

Zajimavy, ale je to vubec turbo? Nikde nemuzu najit video, ze by se to hejbalo. Otoci se to za minutu nebo za jak dlouho? Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem byl u dvou kohoutů včera. To jsme se tam možná viděli :)

Tak to je človeče dost možný, já to včera hlídal na parapetu... chodím sem rád, je to tady hodinkově bohatý, buď applehnus, nebo to stojí za koukání :-)

Hned jsi tam měl poslat kozu, já bych se hlásil v první řadě :-)

Odkaz ke komentáři

Taky v knajpe. Zajimavy jak to jsou vlastne docela nabuseny hodinky (na becka:)) - gmt inhouse, wolfram luneta (ty hrany jsou fakt ostry) a tak..

Pěkné, mám gratulovat k nové akvizici?

---------------------------------------------------------------------------

Já furt Orient (taky GMT věnec).

post-1538-0-25388600-1564819180_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mám z nich fakt radost. Je v nich eta a mohli si odpustit průhledné dynko, ale jinak jsem dost spokojený.

Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky :D ). Oranžová je fajn oživení.

Testujem, skúšam, špekulujem.

Ako to máte vy, dávate prednosť klasike alebo skôr rôznym variáciam od Omegy? Mne učarovali pandy v limitke Apollo 11 35th, aj keď zatiaľ som ich videl len na obrázku.

Števo, hlavně si ty bílé nechej a nešpekuluj, jsou super. Jestli přešpekuluješ, tak napiš a já je koupím, až Tě to přejde, tak Ti je prodám (možná) :D ...

Poklidná sobota, Tuňáci už maj neděli ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...