parnistroj Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 do mistni knajpy jako hogo-fogo ofc :-D z eteru Zajimavy, ale je to vubec turbo? Nikde nemuzu najit video, ze by se to hejbalo. Otoci se to za minutu nebo za jak dlouho? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 (upraveno) Taky v knajpe. Zajimavy jak to jsou vlastne docela nabuseny hodinky (na becka:)) - gmt inhouse, wolfram luneta (ty hrany jsou fakt ostry) a tak.. Upraveno 2. srpna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Lokál Hamburg a páteční plzeňský pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Doma už mi nechtějí věřit, že jsou putovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Se mi to tady nějak množí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Vzal jsem ty moje homáže k moři, když už se teda jmenujou Ocean One :-) Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Lokál Hamburg a páteční plzeňský pivoJsem byl u dvou kohoutů včera. To jsme se tam možná viděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 sim te, otaci se to cele - to pozlacene a ukazuje to vlastne druhy cas, resp. jinou hodinu, dle nastaveni Zajimavy, ale je to vubec turbo? Nikde nemuzu najit video, ze by se to hejbalo. Otoci se to za minutu nebo za jak dlouho? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Dnes exkurze po pamatkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 sim te, otaci se to cele - to pozlacene a ukazuje to vlastne druhy cas, resp. jinou hodinu, dle nastaveniPřed pár lety by tě vy Fuckovali ,ale to je chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Pátek, vlastně jedno jakej den, práca od nevidím do nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 (upraveno) Dnes byl svátek piva - doufám že Jste nezapomněli zajít na pár kousků... Upraveno 2. srpna 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Jsem byl u dvou kohoutů včera. To jsme se tam možná viděli Tak to je človeče dost možný, já to včera hlídal na parapetu... chodím sem rád, je to tady hodinkově bohatý, buď applehnus, nebo to stojí za koukání :-) Hned jsi tam měl poslat kozu, já bych se hlásil v první řadě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Kozy jsem zkoušel několikrát hele.. ale na úplně jiný objekty.. Viděl jsem tam jedny SKX a jedny asi 87 mm diesel..pak jsem to přestal sledovat a věnoval se pivu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Weekend styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Dnes byl svátek piva - doufám že Jste nezapomněli zajít na pár kousků... IMG_3167.jpgRadku ty jedes slusne proti proudu. Dost dobry! Jak slapou? Vyhovuje ti velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Sobotní snídaně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Môže byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Taky v knajpe. Zajimavy jak to jsou vlastne docela nabuseny hodinky (na becka:)) - gmt inhouse, wolfram luneta (ty hrany jsou fakt ostry) a tak.. Pěkné, mám gratulovat k nové akvizici? --------------------------------------------------------------------------- Já furt Orient (taky GMT věnec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Mám z nich fakt radost. Je v nich eta a mohli si odpustit průhledné dynko, ale jinak jsem dost spokojený.Maxo, zajímavý počin ... jediný s čím mám problém je ten název ... (Geckota a Blekota z naší pohádky ). Oranžová je fajn oživení. Testujem, skúšam, špekulujem. Ako to máte vy, dávate prednosť klasike alebo skôr rôznym variáciam od Omegy? Mne učarovali pandy v limitke Apollo 11 35th, aj keď zatiaľ som ich videl len na obrázku.Števo, hlavně si ty bílé nechej a nešpekuluj, jsou super. Jestli přešpekuluješ, tak napiš a já je koupím, až Tě to přejde, tak Ti je prodám (možná) ... Poklidná sobota, Tuňáci už maj neděli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky