ferrycz Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 mne u nich tahá za oči černý datumový pole na bílém cifru, proč? jinak fajn hodinky, ale tohle je fakt divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 To tahá každého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 A mně se to na nich právě líbí, dobře to ladí s lunetou wardi jedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Taky se mi to líbí! Černé lemování indexů, černé ručičky, černá luneta a černá datumovka. To chceš Já dnes celý den pětky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Svítání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Raňajky s Breitling Colt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Dneska by to šlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 SvítáníTebe ty GS nějak chytly. Že by malý záchvěv zaslouženého chronoklidu a míru? :-) Mám to vlastně dost podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Počasí pro podzimní výlet naprosto dokonalý... a za chvilku chronosetkání a zkoušení hodinek, který mě lákaj. Prostě prima den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 SvítáníTy vážně nemaj chybu. Asi nejsem první, kdo se ptá, ale proč nosíš řemeny obráceně? Většinou se část řemenu se sponou montuje na dvanáctku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Ty vážně nemaj chybu. Asi nejsem první, kdo se ptá, ale proč nosíš řemeny obráceně? Většinou se část řemenu se sponou montuje na dvanáctku.Je tam preklapecka, takhle to přišlo ze Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Cim dalej tym sa mi viac pacia.. to puzdro sedi brutalne! CHW_1.jpgParadni, je je cekam zitra nebo pozitri Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Tak jestli se ti to dobře nosí a zapíná, proč ne. Překlápěčky, co jsem v minulosti měl, anebo teď na Omega nebo Seiko mám, jsou nasazeny tak, aby konec řemene směřoval standardně na vnější stranu zápěstí, u motýlovek na Vulcainech to samý, proto mě to zaujalo. Je tam preklapecka, takhle to přišlo ze Seika Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Nějak se mi ty Glyciny v poslední době vymkly zpod kontroly. Co se dá dělat. Jejich poměr cena/výkon je parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Dneska taham plechovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Podzimní Milešovka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Café au lait Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Trochu léta v tý kose... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Letní hodinky...no tak jo...ale však je znáš...a máš taky jedny pěkný "rhodiovky" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky