Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Chlapi, věřím, že jste skvělí řidiči, ale nefoťte ty hodinky při řízení!

Vemte si příklad ze Sibiře, když chce fotit hodinky za jízdy, tak použije šalinu!

Odesláno

Potěšily mě zaservisované hodinky v Carollinum servisu. Velká spokojenost! Dostal jsem i patekovské cestovní kožené pouzdro. *thumbsup*

To nechapu proc k Panerai servisu davaj PP pouzdro..? To je jako kdyby rolby po servisu dali do tudor pouzdra... 

Odesláno

Potěšily mě zaservisované hodinky v Carollinum servisu. Velká spokojenost! Dostal jsem i patekovské cestovní kožené pouzdro. *thumbsup*

Pěkný macek, to je futrál jak na menší tágo.

Odesláno

Podvečerní kochačka. Jelikož jsem kolben v montérkách, v týdnu se na ruku nedostanou. Těším se na víkend

e152185854cc3be90a6db8b374317ae4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Chlapi, věřím, že jste skvělí řidiči, ale nefoťte ty hodinky při řízení!

Vemte si příklad ze Sibiře, když chce fotit hodinky za jízdy, tak použije šalinu!

Priste provedu! ;-) Nejlepe s mazackou.

Odesláno

Podvečerní kochačka. Jelikož jsem kolben v montérkách, v týdnu se na ruku nedostanou. Těším se na víkend

Sent from my iPhone using Tapatalk

Krasa, ty jsem nejak nepostrehl

Odesláno

Tak když už jsem oficiálně dospělý, můžu si dovolit páprdovský hodinky, jen mám trochu dilema, kterou stranou je budu nosit nahoře :lol2:

20200131_075448.jpg

20200131_071322.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak když už jsem oficiálně dospělý, můžu si dovolit páprdovský hodinky, jen mám trochu dilema, kterou stranou je budu nosit nahoře :lol2:

Pěkně, také jsem měl cukání ...

---------------------------------------------------------

IWC

post-1538-0-76624200-1580457972_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

:speak_cool: Gratulace pane  :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...