minimus80 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Tento tyzden obvzlast rad pozriem do kalendara, tie sarby su paradne! na ruke ale hamiltony, na homeofice s minimom pohybu je rucny natah ideal
snake Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Dnes byli na ruce modrásci. Od zítřka povinný HO, tak budu moct točit patery hodinky denně:-)Občas (kdyz sem dáš fotku) si vzpomenu jak blízko jsem jim byl a zamacknu slzu...jsou supr...všeobecně se víc líbí ty skeletony, ale mě ty modrý baví... Abych jen nekecal - já mám na ruce furt paštiky, ale velmi vážně přemejšlim nad změnou...
michalval Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Dnes byli na ruce modrásci. Od zítřka povinný HO, tak budu moct točit patery hodinky denně:-) Ta modrá je fantastická Tome. To je moje nejoblíběnější barva ciferníku.Ale tahle 50 let stará - a přesto pořád rozzářená - oranžová se mi moc líbí. Stejně jako rýžový tah.
Kostra Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Ta modrá je fantastická Tome. To je moje nejoblíběnější barva ciferníku.Ale tahle 50 let stará - a přesto pořád rozzářená - oranžová se mi moc líbí. Stejně jako rýžový tah. IMG_0124.jpg IMG_0125.jpgDíky Míšo:-) Ty to máš taky parádní. Po oranžových Doxách pokukuju co jsem na fóru a ještě jsem k nim nedošel. Ale léto na krku, tak je možná pravý čas:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Jumbo Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Tak klenotnictví není vydejna zboží. Nebo to máš z druhé ruky? Normálně, zahlásíš do telefonu že chceš džíemtýčka, popojedeš k okýnku, do auta ti hodí krabičku a jedeš domů. Jo, ještě provedeš jednu bezkontaktní platbu.
5etter Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Koronavirus je jako Tatra - nezná bratra.
Kostra Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 HO dokáže občas být pořádná fuška:-)
Vit Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Vytáhl jsem hodinky, které kdysi mohli nosit čerstvě vyléčení ze španělské chřipky
Jeronimo Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Na stole Glashütte, na ruce Longines
IzTaPa Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Odesláno 17. března 2020 Ja ty HIRSCH gumaky muzu... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Doporučené příspěvky