kubson Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Sinn vypustil nové modely - 2x limitky - bullhead chrono Sinn R500, zelené Sinn 103 Sa G a novou řadu Sinn 105. Shrnutí u nás na blogu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Zelené 103 jsou moc pěkné, jen cena je trochu mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Co je strojek Concepto C99001 u těch zelených? Vypadá to jako normální 7750, čili něco jako Sellita? Jinak budou ty zelený naživo fakt bomba. Zbytkem si úplně jistý nejsem, ale to se třeba rozleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Zálesácky chrona. Bomba! A ty 105 UTC, jsou cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Ty 105 s kombinovanou obousměrnou lunetou se mi fakt líbí. Kdyby tak ještě chtěli udělat nodate verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Za mne určitě ty GMT polárky s náramkem. Vypadaj parádně! Nějaké tooly od Sinnu jsem už dlouho neměl. Býčí hlava s pandím obličejem je cool, ale zatím jsem asi do tohoto typu pouzdra nedozrál. Každopádně se mi líbí, jak je pouzdro na 12. hodině o 3 mm vyšší, aby mohl být naklopený číselník. Zelené 103 jsou krásné, hezčí než loňské 104 ve stejným odstínu, ale u chrona bych momentálně sáhl po 158 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Krásnej boční profil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Tohle si dokážu představit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 105 jsou fajn, perfektni rozmer pouzdra vcetne vysky 12mm - budou se nosit paradne. Vyska je naopak problem (pro me) u Sinn chrono modelu, kolem 15mm, 103 SA G ji maji 16mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 103: Zelený hodinky, ač je to teď asi módní, tak tato barva není můj šálek. Jestli tedy navazují na Sinn 103 Sa B E, tak ta modrá je za mě o několik levelů výše. Už jen ten "měňavej" sun cifr oproti "hrubozný" zelenému třpitu. Concepto C99001 by mě tedy taky zajímalo, co je to zač. R500: Bullheady jsou dobrý počin. Pro mě jsou krasný. Ale pro plno lidí nebude tato koncepce po chuti. Takže asi dobře, že se jedná jen o limitku. 105: nevim, první reakce, že nic moc. Ale oceňuji matné pískování pozdra. UTC je fajn, bez něj mě ale 105 moc nazaujmou. Ne, mě se prostě ty zakulacený indexy na cifru a zakulacený konce ruček nezdaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Souhlas, ty zakulacený "rýžový" indexy na 105 se mi nezamlouvají, ručičky to samé, k toolům mi to tolik nesedne, u U50 šli správnou cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 25 minutami, libor2002 napsal: 103: Zelený hodinky, ač je to teď asi módní, tak tato barva není můj šálek. Jestli tedy navazují na Sinn 103 Sa B E, tak ta modrá je za mě o několik levelů výše. Už jen ten "měňavej" sun cifr oproti "hrubozný" zelenému třpitu. Concepto C99001 by mě tedy taky zajímalo, co je to zač. R500: Bullheady jsou dobrý počin. Pro mě jsou krasný. Ale pro plno lidí nebude tato koncepce po chuti. Takže asi dobře, že se jedná jen o limitku. 105: nevim, první reakce, že nic moc. Ale oceňuji matné pískování pozdra. UTC je fajn, bez něj mě ale 105 moc nazaujmou. Ne, mě se prostě ty zakulacený indexy na cifru a zakulacený konce ruček nezdaj. Mě děsně štve žě dělaj pořád jen tištěné indexy specielně na těch 105, mít to aplikované indexy tak je to uplně někde jinde ..........ne a ne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 5 minutami, martin151 napsal: Mě děsně štve žě dělaj pořád jen tištěné indexy specielně na těch 105, mít to aplikované indexy tak je to uplně někde jinde ..........ne a ne .... To mě taky u těch 105 napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cess Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Pro mne nejvíce zajímavé R500 a to svým tvarem, ale to je pouze můj subjektivní názor a nebude se pravděpodobně shodovat s každým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Ještě jedna podzimní novinka. Ale limitka 100ks a jen pro Helmuty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Pěkné, u zelené záleží víc jak vypadá naživo. Z fotek to moc poznat nejde. Akorát tool limitky na kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Kůže frčí a u limitky stojí jako tah ale je to škoda, DLC tahy Sinn umí. Na druhou stranu už s tim DLC to vlastně ani neni tool... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Tak je to spíš designovka, no. U DE limitky se to vsákne. Obecně mě trochu začíná otravovat móda cifrů s barevným gradientem, ale to je můj problém. Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 13 hodinami, libor2002 napsal: Ještě jedna podzimní novinka. Ale limitka 100ks a jen pro Helmuty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. První věc co mě napadlo bylo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Borci, proc to nefouknete do vlakna Novinky Sinn? Takhle mame dalsi novinkove vlakno a je v tom trosku bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se