Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, liskus napsal:

Uz domaemoji106.png

Parádní sbírka - máš na pár dnů / týdnů co dělat 🙂

Ten prostřední mrakodrap v New Yorku je Chrysler Building, že? Pro mě nejhezčí mrakodrap na světě.

• po 2 týdnech...
Odesláno

fotka je starší. naštěstí v garáži, kam jsem to vždycky musel odnést, se místo našlo, celkově 30,5hodiny čistého stavění a 50 odstínů šedi😂

btw. krok 1089:

image.png.1cff96e6853315f556da74fd02ae18bd.png

Odesláno

...a strana 417 :-D. Lol!

Spíše mi šlo o to, že je to masakr. Samozřejmě to stavět, ale právě ten počet kroků. Tisíc kroků je pro mně nepředstavitelné číslo. Asi jako když v Rusku hoří muniční sklad a v něm 10 tisíc vagónu munice. ;-).

Odesláno
před 28 minutami, Xenomorfus napsal:

...a strana 417 :-D. Lol!

Spíše mi šlo o to, že je to masakr. Samozřejmě to stavět, ale právě ten počet kroků. Tisíc kroků je pro mně nepředstavitelné číslo. Asi jako když v Rusku hoří muniční sklad a v něm 10 tisíc vagónu munice. ;-).

😀

jj, tady je ten návod tlustá kniha v kroužkové vazbě..

Odesláno

Teda řeknu vám, že jak jsem byl v prosinci natěšenej, že po novym roce zase doplním nějakou tu krabici s legem, tak mě to nadšení nějak přešlo a nevím proč. Místo toho koukám zas jenom na hodinky, ale ani tady se ne a ne k něčemu rozhoupat.

Odesláno

Já kupuju Lego mladšímu bratrovi každé narozky a vánoce 🙂 teď v Lednu dostal ještě nové Ferrari, MCa a Jeepy... jen to ještě nemá postavené protože se připravuje na advokátní zk. 🙂

IMG_0735.jpg

Odesláno

Já kupuji pro sebe jako investici a krabice neotevírám. Naposledy jsem bral Kantýnu ze Star wars. Objednávám přímo na Lego.com. Posílají zadarmo, přidají nějakou menší stavebnici zdarma a cena je nižší než u nás.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...