Tom4 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 (upraveno) Jdu přes Lidl a hele, piksla od Lego, na panáčky jak dělaná, vejde se tam odhadem stovka. 249,- Kč Upraveno 28. července 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Lego a Atari. Svého času mé 2 nejoblíbenější věci na světě. Teď obě v jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Sorry jako, jedině ZX Spectrum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Didaktik M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 IQ 151? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Nevíte někdo o nerozbaleném setu Bugatti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Musím se tu pochlubit - neodolal jsem Sice se o F1 vůbec nezajímám, ale už když s tímhle modelem vylezli, tak to ve mně hrklo a říkal jsem si, že to asi budu nutně potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 před 3 hodinami, Radik napsal: Musím se tu pochlubit - neodolal jsem Sice se o F1 vůbec nezajímám, ale už když s tímhle modelem vylezli, tak to ve mně hrklo a říkal jsem si, že to asi budu nutně potřebovat Taky se budu muset přemáhat, bojím se že asi neodolám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 před 2 hodinami, petr.73 napsal: Taky se budu muset přemáhat, bojím se že asi neodolám . Dlohodobě se přemáhat škodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzy Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 V 30. 6. 2022 v 16:01, Skipi napsal: Tohle bylo moje první Lego, někdy kolem roku 89. Toužil jsem pak po těch velkých hradech, ale dočkám se asi až po 33 letech Hrad jsem dostal taky, dodnes ho mám na poličce. Byl rozkládací a měl vězení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 14. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2022 Rozšíření kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 15. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2022 Dneska dorazilo tohle - jsem zvědavej jak dlouho odolám s rozděláním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Tak kdo si udělá radost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Mladej si napsal Ježíškovi o Empire State Building, ale až zmerčí tohle, budu v prdeli...teda Ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 No ty vole, kde to mají a za kolik? Nebo to bude jako s Titanicem a Rolexama? Empire State Building už pár let mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Již brzy.... https://www.lego.com/cs-cz/product/eiffel-tower-10307?ef_id=Cj0KCQiAsdKbBhDHARIsANJ6-je9OyPvkHzn6vNWFw-tZbmHtpo9sSymiqEInwtKBSGr7YULpO_9zDoaAreYEALw_wcB:G:s&s_kwcid=AL!933!3!634418686258!b!!g!!lego eiffelovka&cmp=KAC-INI-GOOGEU-GO-CZ-CS-RE-PS-BUY-CREATE-ICONS-SHOP-BP-BRD-RN-EIFFEL_TOWER_10307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Tak jsem myslel ze Titanic je vrchol, Eiffelovka to je bomba. Ale byt není bohužel nafukovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Krásná je, ale cena už pro mě mimo. Jo a o nafukovacích prostorech kam to všechno dávat souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Model je to pěknej. Nemyslím si ale, že stavba bude nějakej zážitek, bude tam strašně opakování. Jinak Titanic měli teď normálně v tom novým Lego krámu na Chodově stejně jako tu obří HP parňačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Chodit po obchodech a na Titanic tam narazit, tak nevím nevím jak by to dopadlo Takhle na to jen čumět na netu virtuálně, tak se držím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se