nickolas Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Bezte do vole prdele jeste s Legem! Malo ze kupuju kazdy rok x krabic deckam. Ale ten Aston by se mi fakt hodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 8 minutami, xcmaniax napsal: Jen to chce vydržet koupit to a ideálně nevybalovat a dát do sklepa:-D Dá se to řešit koupením dvou krabic, tu jednu postavit a pak s menší ztrátou prodat No dyť, suby si přece taky koupíš dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 sakra, nemyslel bych si, že zrovna příspěvek 1500 po x letech tady se bude týkat zrovna Lega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 před 18 hodinami, dr.sphinx napsal: ... Dneska se začiná prosazovat filozofie hromada motorů/ovládání přes mobil/málo převodů a trochu se o budoucnost velkých old-school sad bojím. ... A přesně to mě u nejnovějších modelů odrazuje. Dokud to byla jen mechanika, super. Pak tam přibyl elektromotor (třeba na tlakování pneumatických soustav), to ještě taky zkousnu. Ale jakmile do toho leze elektronika, natož mobilní aplikace, to už bych snad ani nechtěl. Při současnym vývoji je jen otázka času, kdy to na nejnovějších mobilech přestane fungovat, potento se elektronika v modelu... To už je pak jako u hodinek - mechaniky vs. quartzky, a jen elektromotor je něco mezi - asi jako Spring Drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tak jsem si ze zvedavosti kliknul na odkazy a tohle jsem snad nikdy nevidel... fronta na webu? :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 To máš pokažený, u mě to jede normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Mam to tam furt.. otevírám to bandiho namesti .. asi poznali, kdo chce jen ocumovat a nic moc nekoupi :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 jsem to zkusil, byl sem také ve frontě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tak ho vem jinde když tě nechtějí pustit https://lego.heureka.cz/lego-creator-expert-10255-shromazdeni-na-namesti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Blafalo to na me neco o 740 miste a za minutu jsem byl uvnitr. Abych zase za dalsi dve vypadl, pac se tam rozhodne zadny WOW nekona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Tesil jsem se na tipy co koupit, abych za par let uz nemusel pracovat, az je jako prodam. No nic, tak zase zivit vrahy z Wall streetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 @hinkle S velkou počáteční investicí, šťastnou rukou a trpělivostí by to moh být OK melouch. Jsem za tohle vlákno fakt vděčný, jinak bych se dneska nehecnul. Sedřený prsty P.S.: Program chlapa ve středním věku na pátek večer ... smutná story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Super vlákno! já mám na poličce od ségry z řady Creator VW T1 Camper a pak z řady Technic červený sporťák, který už mám dobrých 20 let. Z těch novějších stavebnic by se mi líbil Saturn V jako must-have k Moonům a z aut ten černý Dodge Charger z F&F Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 https://www.garaz.cz/clanek/mclaren-senna-gtr-lego-technic-kdo-si-hraje-21005184#dop_ab_variant=0&dop_req_id=snvbXkSbKAM-202011290751&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Ale, tak já to sem na sebe taky prásknu. Je už to možná 5 let co jsem se s legem trochu rozjel, abych pak zjistil, že to rychle nebudu mít kam dávat. Na to, co jsem sestavil a umístil, se teď jen práší, ale bez toho by celá místnost byla smutná a prázdná. Možná to někdy odkrejou jako vzácný vykopávky Ale zásadní otázka. Když mám v krabici a nerozbalený 911 i Chirona, mám k tomu "jakože na tu investici " dokoupit i tohle Lambo...? Co se aut týká, tak jsem prostej a spíš občasnej uživatel bez jakejchkoliv zájmů tímhle směrem, ale ty Lega mě občas trochu rozhodí Někdo říká, že to už není lego, protože tam je spousta velmi specifickejch dílů, ale já zase oponuju, že jen z kostiček se věrný a propracovaný modely prostě už dneska dělat nedají. (legenio.cz) A teď ty moje úlety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) @dr.sphinx Super, tak to jsem rád, že vidím někoho akčnějšího než já! Nikdy jsem se k tomu rypadlu nerozhoupal. @Povidláček Jo, na tohodle VW jsem už taky koukal. Plus London Bus Svrbí mě ruka kdykoliv to vidím. Edit: jo a Saturn V. To mám zatím nerozbalený taky, na popud onehdá taky odsud Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Arocs je fajn (jen škoda, že B model je to samý v bleděmodrym). Mimichodem, vyrábí se v současnosti něco se vzduchovou pumpou a písty? Se mi zdá, že se to úplně opustili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Něco vydržím nevybalit, ale toto nee. Začínám stavět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Myslím, že je dobrá příležitost nakoupit chodce a loď Mandaloriana, s dobrým investičním potenciálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se