efreeti Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 V 9. 2. 2022 v 10:46, Exiztence napsal: Zaujala mě tady přestavba Turba-Targy na Countach: https://www.brickfanatics.com/rebuilding-lego-porsche-911-lamborghini/ Taky sem na to nedávno koukal...fakt se mi líbí, že je Lambo dotažené skoro v každém detailu jako krabice. Navíc i ta bílá barva tomu sedí možná líp než tomu Porsche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) To aby clovek koupil rovnou 3. Targa, Turbo,Lambo. Upraveno 16. února 2022 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 V 15. 2. 2022 v 17:23, Sněhulák napsal: Jsem jediný, kdo se těší? připomnělo tohle Travelling with kids dgP0rck - Imgur.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-vespa-125-10298 Tak na toto se těším moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Nevíte někdo, zda LEGO záměrně neprodukuje vojenskou techniku? Např. tanky, transportéry, vojáčky,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 Před hodinou, vzduch napsal: Nevíte někdo, zda LEGO záměrně neprodukuje vojenskou techniku? Např. tanky, transportéry, vojáčky,... Ano, tohle lego nedela. Naposledy ta blamaz s Osprey, ktere pak radeji stahli z trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 26. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 A jelikož to je proti jejich filosofii (dělat válečné stroje), tak se zmíněný Osperey(ač v civilní verzi) vyšplhal na 30k. Kdo koupil včas tak se směje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 (upraveno) Přitom Star Wars jsou všechno mírová letadýlka šířící lásku a duhu. A takový Chinook by klidně mohl být přinejmeším dual-use. (Ale já asi stejně potřebuju jenom toho medvídka Pú, tak je mi to nakonec celkem fuk) Upraveno 26. února 2022 uživatelem suflik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 29 minutami, suflik napsal: Přitom Star Wars jsou všechno mírová letadýlka šířící lásku a duhu. A takový Chinook by klidně mohl být přinejmeším dual-use. (Ale já asi stejně potřebuju jenom toho medvídka Pú, tak je mi to nakonec celkem fuk) Tak kdyz se na to koukas takhle, tak vlastne vybuch hvezdy smrti je vlastne jedna z nejvetsich genocid v historii filmu:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 před 5 hodinami, Jackie Treehorn napsal: https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-vespa-125-10298 Tak na toto se těším moc Jen škoda že ten Fiatek na produktové fotce vedle té Vespy vypadá tak nějak směšně. Je škoda že neumí udržet jedno měřítko velikosti modelů. Bohužel si budu muset pořídit jen tu menší /ošklivější variantu https://www.lego.com/cs-cz/product/vespa-40517 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 tak prisel Titanic…. Strasne jsem se na to tesil, ale vubec na to nemam v tehle zk…ne dobe naladu. Tak snad nekdy jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tohle uz mate? https://www.bonami.cz/p/sada-3-vesaku-na-zed-lego-r-colour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Jen škoda že ten Fiatek na produktové fotce vedle té Vespy vypadá tak nějak směšně. Je škoda že neumí udržet jedno měřítko velikosti modelů.Mas recht, ale to uz tak nejak k Legu patri. A priznam se, ze mi to ve finale ani nejak netrha oci a pritom mam ty stavebnice vystaveny blizko sebe. A navic u tech motorek tuplem meritko nejde drzet s tim, ze budou vypadat dobre a detailne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konnan Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Jinak Titanic dnes na Legu asi 45 minut skladem, ja jsem ho nastesti stihl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Ja nakonec zacal stavet. Vynikajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 @konnan Díky za info o Titaniku, ale vidím, že jich mají všude dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 5 hodinami, Ajaj napsal: Ja nakonec zacal stavet. Vynikajici Jo jo, takhle to bude vypadat. Ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Ten titanic fakt závidím Jestli se sem dostane do běžnýho prodeje typu Legenio a Alza, tak asi neodolám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 On 2/9/2022 at 1:51 PM, shaggy said: Tak som objednal totu formulu. Mam rad lego, mam rad F1, mam rad McLaren, mam rad Daniela... nemam rad tie sumy co za to pytaju... takze 4:1 Inac tu je za 153e + 13 doprava mimo germanie -> https://www.jb-spielwaren.de/en/lego-42141-mclaren-formula-1-racing-car/a-42141/ Co som nasiel, tak je to overeny obchod s dobrou reputaciou. Tak snad to vyjde. Juhu, prave prislo... dake male, nie? (sorry za "kvalitu" fotiek, cakam na novy fon furt...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se