dykmore Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 No, mám pocit, že s designem si soudruzi moc hlavu nelámali, takže ty ručky vlastně nejsou jejich vina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 V 11. 2. 2021 v 21:23, lub napsal: neni holt safír jako čínskej safír. Rozšířit Ze uz to ani neni videt? Se mi ten akrylpolysafir samovylestil o rukav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Ty Seamastery vypadají skvěle. Už jsem nad nimi myší kroužil. Nepřidáš nějakou kritiku a chválu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Tváří se to jako SEAGULL 1963 ale ve skutečnosti to je SEAKOSS Tak, jako revoluce požírá své děti, tak čínské fabriky požírají... čínské fabriky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Kdybych se chystal do vietnamské džungle, budu třeba uvažovat o origo seikách. Ale na ten můj kancldajving si myslím, že mi bohatě postačí jejich kopie/pocta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 A já si jako dítě myslel, že tam nějaký mechanismus hýbe žárovkou zprava doleva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Cina, ale svebytna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Tah jsem ještě nestihl zkrátit a na zulu mi chybí půldírka, takže jsem nasadil čínskou poctu seikogumě, kterou jsem kdysi výhodně koupil na eBay a založil do šuplíku. Koupíš poctu deep sea diverům a jako když najdeš. Je doufám každýmu jasný, že poctu waffle strapu, co nosil starej Šín už mám objednanou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 ggrande jak seš spokojenej s těma bronzovkama? Čas od času jsem na webovky Zelosů koukal a bronzovky se mi moc líbí. A kdyby byly ještě s meteorem, bylo by to úplně nejlepší. Bronzu se ale trošičku bojím, jestli se nemůže ožvejkat jako kdysi pochromovaná\pozlacená mosaz... Prostě šroubovací korunku vždycky zašroubuju na fest a s mosazí nemám vůbec zkušenost... Jinak Zelos se mi fakt líbí, protože mají svůj design a zpracováním vypadají tak, že asi i mnohem věhlasnější značky dostávaj docela dost slušně naprdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Závit korunky je z nerezu, takže to neožvýkáš. Spokojenost za ty prachy jo. Dokonalost to není - strojek dělá -30s/den, luneta má malinkou vůli. Lumi OK, ale Seiko Monster to není. Bronz je bronzový a mění barvu dle udávaného složení. Nejsou to prostě Armidy za 600 doláčů. Ale taky je to vysoký nesmysl. Těch 1000m je přehnané, kdyby měly rovné dýnko, byly by to lepší hodinky. Jsem zvědavý, jestli někdy dojdou Swordfishe, jaké budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Díky! A co se do tvrdosti bronzu týče, nebo jak to nazvat, oproti oceli? Jak si na tom stojí? Není to oproti oceli moc měkký, nepozoruješ třeba zvýšenou samovolnou tvorbu otlaků\ vrypů do těla hodinek oproti oceli? Omlouvám se za dotazy, ale skutečně bych nějaký ty Zelosky bronzky chtěl zkusit, ale praktickou zkušenost s tímhle materiálem, co do jeho tvrdosti, mám nulovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Tvrdost problem neni. Bronzove hodinky neocucas jako bombon. Jasne, poskrabes je, ale to zahnije patinou, takze zadny problem. Ty Zelosy maji pomerne ostrou hranu na obvodu otocne lunety a porad doufam, ze se to osoupe a nic se nedeje, porad je to pomerne ostra hrana. Takze tvrdost problem neni. Trochu problem jsou hodinky s malym dynkem ci spis hodne bronzu v kontaktu s rukou, ze to barvi ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Dík, přesně to s tou tvrdostí jsem potřeboval zjistit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Péťo, tys ale pohubl. Posílám výběr z cyklu "Východ a západ". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V 19. 2. 2021 v 18:45, 5etter napsal: Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Ta korunka je sroubovaci? Origo mel bajonetove spojeni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Ano, korunka je šroubovací a jde to hladce, ne jako třeba u Seiko 7002, kde jsem strhl závit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 5etter, ale duvod, proc si strhl zavit je jiny...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 H. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Vzpomínka na víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se