Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to tak nehrotim jak jiní členové. Mám doma Panerai,Fortis,Seiko a cinana co mám ne litacku kde nechci ohrozit své milované kousky a není mi ho líto

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsíci...
Odesláno

Na ja, za ty prachy... Je to druhá verze žraloků, jinačí indexy, spona neřeže při zapínání do ruky. Akorát blbci poslali

frost white místo frost blue. Ale kompenzace 30 dolarů mně udělala dobře.

Odesláno
  V 27. 9. 2021 v 10:25, miccalek napsal:

Na ja, za ty prachy... Je to druhá verze žraloků, jinačí indexy, spona neřeže při zapínání do ruky. Akorát blbci poslali

frost white místo frost blue. Ale kompenzace 30 dolarů mně udělala dobře.

Rozšířit  

Tak to se musí nechat / od nich /....

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

No právě, u kvalitních evropských nebo japonských hodinek, když se mi poškodily, tak jsem platil opravu násobně přesahující cenu těchto čínských hodinek.

Bez mechanických hodinek se mnohdy neobejdu, tak na tyto účely (když hrozí vysoká pravděpodobnost poškození atd.) nosím čínské.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já mám doma více čínských, ve většině je Seiko strojek a fungují perfektně. Mimo jiné mám i jeden čínský tourbillon. Samozřejmě, kam se hrabe na zavedené značky, ale na ty finančně nedosahuji... Nicméně i n tento je radost se dívat. IMG_3896.thumb.jpeg.3a66949fa36f03dfd4e097eac5e8eeb6.jpeg770598B7-08DA-428D-A49F-D090569509A0.thumb.jpg.3133e493d7d69851f6adfb373c657efb.jpg

Odesláno
  V 14. 3. 2021 v 15:40, nooski napsal:

@5etterdnes jsem opět vyrazil na opakovací výjezdy na mohylu. Foukalo jak sviňa, tak se číslo zastavilo na 5. Dnes na jednici se zimními koly a na pazuře samozřejmě čínský tuňák se želví gumou. Parádní kombinace. Je pravda, že tato železná a těžká věc se více hodí k jezdci s alespoň 20 kg cyklistické nadváhy než k 7kg silničce, ale co už.

IMG_20210314_150410.jpg

IMG_20210314_150341.jpg

Rozšířit  

Silnička krasavec. Ještě na Campě to jo, to můžu. 👏

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...