Přejít na obsah

Citizen - novinky 2021

Dave_S

Doporučené příspěvky

před 12 hodinami, Toblin napsal:

Kdo čeká na barvičky - mám info od distributora, že dodání bude až na přelomu září a října. 

NJ0150-81Z.jpg

čekal jsem, zrušil jsem.. bohužel musím myslet na důležitější věcy jako je dřevo do kamen apod :( hrozná doba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@shewcza dik. Slovy klasika: videl jsem hezci, sukal jsem horsi ;) 

@Chronopetr Urcite to bude i o tvaru a velikosti zapesti, ale PRX maji divny profil pouzdra. Mrkni na ne z boku, jsou rovne. V kombinaci s integrovanym tahem to na mem 17cm zapesti sedi celkem blbe, trci to. Kdyz jsem zkousel 35mm verzi, tak ta sedi o dost lip a vubec nevypadaji male. 40mm je tak na ruku od 18cm (muj subjektivni pocit).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, AndyAaron napsal:

@shewcza dik. Slovy klasika: videl jsem hezci, sukal jsem horsi ;) 

🤣

To zpracování není vůbec špatný. Musíme brát v úvahu, že se tady bavíme o hodinkách kolem 7K.  Barva ciferníku je spíš šedá se sunburstem než černá kterou jsem čekal.

20220909_144938-01.jpeg

20220909_144926-01.jpeg

20220909_144907-01.jpeg

20220909_144857-01.jpeg

20220909_144848-01.jpeg

20220909_144828-01.jpeg

Odkaz ke komentáři

@shewcza Se sponou se to vědělo, že je to plech, nebo? No, taky to nemusím. Ale neni to úplně tenkej materiál, fungovat bude. Moc pěkný fotky detailů, jako vždy :) Všimli jste si tý zvláštní absence orámování indexů na straně k lunetě? Kde jsi kupoval a proč právě černé? Klidně sz.

@AndyAaron U PRX není problém s tvarem pouzdra, ale s prvním článkem tahu, který je tzv. napevno, a nekopíruje ohyb podle tvaru zápěstí. Tím jsou příliš "vysoké" a nesedí na menší zápěstí.

Odkaz ke komentáři

@Toblinasi se vědělo, ale šlo to mimo mě. Koupil jsem je po chlastačce, když na mě vyskočila nějaká reklama z pro mě doposus neznámého webu. Byl to spontánní nákup, vůbec jsem nad tím nepřemýšlel. Kde jsem kupoval teď z hlavy nevím, protože mám zase něco popito, ale zítra napíšu. Černý jsem bral, protože se mi to osvědčilo. Černý mi vydrží procentuálně prostě nejdéle. Té barvy se nejde "přejíst" ačkoliv uznávám, že je ze všech nejnudnější. Snad jsem nenasekal moc chyb a půjde to rozluštit. Dobrou noc 🙂

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nové barvy u modelů Citizen Tsuyosa vypadají dobře, škoda, že červený číselník Citizen nedal také do stříbrného pouzdra. Osobně se dost těším na přechodový modrý číselník. První kousky by měly dorazit v srpnu, tak snad to čekání uteče. V Helveti už je máme na shopu, takže je možné dělat první rezervace.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...