Spongebob Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 12 hodinami, Toblin napsal: Kdo čeká na barvičky - mám info od distributora, že dodání bude až na přelomu září a října. čekal jsem, zrušil jsem.. bohužel musím myslet na důležitější věcy jako je dřevo do kamen apod hrozná doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 15 hodinami, AndyAaron napsal: Ja na tyhle modely furt koukam a jak koukam, tak mi cim dal tim vic prijde, ze maji moc tenke rucky oproti indexum. Zacina mi to vadit. Asi si trafil kliniec po po hlavičke a vysvetlil mi, čo mi pocitovo vadí na niektorých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Ondra má pravdu. Ještě bych zmínil opravdu příšernou sponu. Naopak celkem mě překvapil náramek. Na ruce mi sedí líp než PRX, ale taky to asi nebude dlouhodobá známost ale zase co chtít za ty prachy že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 PRX sedi na ruce prekvapive hodne blbe Hod foto spony, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Klasická plechařina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 17 minutami, AndyAaron napsal: PRX sedi na ruce prekvapive hodne blbe Hod foto spony, pls. Nebude to spíš o tvaru zápěstí, než o hodinkách a tahu...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 @shewcza dik. Slovy klasika: videl jsem hezci, sukal jsem horsi @Chronopetr Urcite to bude i o tvaru a velikosti zapesti, ale PRX maji divny profil pouzdra. Mrkni na ne z boku, jsou rovne. V kombinaci s integrovanym tahem to na mem 17cm zapesti sedi celkem blbe, trci to. Kdyz jsem zkousel 35mm verzi, tak ta sedi o dost lip a vubec nevypadaji male. 40mm je tak na ruku od 18cm (muj subjektivni pocit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Před hodinou, AndyAaron napsal: @shewcza dik. Slovy klasika: videl jsem hezci, sukal jsem horsi To zpracování není vůbec špatný. Musíme brát v úvahu, že se tady bavíme o hodinkách kolem 7K. Barva ciferníku je spíš šedá se sunburstem než černá kterou jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 @shewcza Se sponou se to vědělo, že je to plech, nebo? No, taky to nemusím. Ale neni to úplně tenkej materiál, fungovat bude. Moc pěkný fotky detailů, jako vždy Všimli jste si tý zvláštní absence orámování indexů na straně k lunetě? Kde jsi kupoval a proč právě černé? Klidně sz. @AndyAaron U PRX není problém s tvarem pouzdra, ale s prvním článkem tahu, který je tzv. napevno, a nekopíruje ohyb podle tvaru zápěstí. Tím jsou příliš "vysoké" a nesedí na menší zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 @Toblinasi se vědělo, ale šlo to mimo mě. Koupil jsem je po chlastačce, když na mě vyskočila nějaká reklama z pro mě doposus neznámého webu. Byl to spontánní nákup, vůbec jsem nad tím nepřemýšlel. Kde jsem kupoval teď z hlavy nevím, protože mám zase něco popito, ale zítra napíšu. Černý jsem bral, protože se mi to osvědčilo. Černý mi vydrží procentuálně prostě nejdéle. Té barvy se nejde "přejíst" ačkoliv uznávám, že je ze všech nejnudnější. Snad jsem nenasekal moc chyb a půjde to rozluštit. Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Yoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Nové barvy... https://www.fratellowatches.com/citizen-me-series-four-new-citizen-me-series-nj0151-nj0153/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 (upraveno) . Upraveno 27. února 2023 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 (upraveno) před 2 minutami, Toblin napsal: Modrej šmirgl pro kluky a pro děvčata Tiffany https://monochrome-watches.com/2023-new-editions-of-the-citizen-tsuyosa-automatic-tiffany-gradient-blue-teal-dial-gold-red-specs-price/ Upraveno 27. února 2023 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 smirglove su pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Nové barvy u modelů Citizen Tsuyosa vypadají dobře, škoda, že červený číselník Citizen nedal také do stříbrného pouzdra. Osobně se dost těším na přechodový modrý číselník. První kousky by měly dorazit v srpnu, tak snad to čekání uteče. V Helveti už je máme na shopu, takže je možné dělat první rezervace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 shewcza: máš lepší fotky než ty ofiko normálně by si mě namlsal, naštěstí pro mě mají dost proti, takže opustím vlákno a hodím se do klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Hlavně nové barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 A jedna limitovaná edice BN0166-01L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Co říkáte na nové Citizen Eco-Drive Sports AW176X? Průměr pouzdra 43 mm WR 100 m Minerální sklo Datumovka zvýrazněná kyklopem O pohon těchto solárek se stará Miyota J810 s rezervou chodu 8 měsíců. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se