Uda Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Teda letos se Citizen po hrozně dlouhé době rozjel v automatech. Prodávám přebytky, abych si koupil nějaké potápky NB600x a oni si vydají ještě series 8 NA10xx a hlavně nádheru NC0200-90E. Proč? Co koupit nejdřív. Kde má člověk brát peníze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Škoda, že len pre japonských trh https://wornandwound.com/a-new-citizen-challenge-timer-for-the-japanese-domestic-market-has-us-firing-up-the-translators-and-currency-converters/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wornandwound+(worn%26wound) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 A tak v dnesni dobe to neni snad zas takovej problem, ne?BN0220 jsou taky jen pro asijskej trh a uz se zacinaj ojevovat na ebayi. Pasu po nich.Nove bullheady vypadaji taky super. Citizen fakt jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Shodou okoloností jsem dnes narazil na tuto řadu. Známe? CITIZEN PROMASTER MARINE SERIES MECHANICAL DIVER NY0125-08W -31% 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Ja narazil nedavno na bicolory, ale jinou verzi ne. Tohle je zajimava barva, ale neberou me ani jedny teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Tohle mi připomíná Glycinky a jejich Golde eye (byť ty mají černé pouzdro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Já v tom zase tvarově vidím Seiko SPB sérii. Ale ty barvy jsou speciální. Asi si to svoje fandy najde. Ta cenovka je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 https://monochrome-watches.com/citizen-watch-co-and-its-endless-pursuit-of-accuracy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Neviděl jsem je tu a teď jsem na ně narazil, tak sdílím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Ještě tahle varianta existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Radsej bez datumu v tomto pripade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 A prijde mi to trosku Seikoidni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Mně tam asi taky nejvíc vadí to datum vklíněný do trojky . Jinak ale zajímavý pokus, obzvlášť ty jednooké pandy. Cena je dobrá, o tom žádná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Zajimavej článek o kalibru 0100 - odchylka za rok +/- sekunda, nejpřesnější kalbr světa. https://www.corial.cz/nejpresnejsi-hodinky-citizen-kalibr-0100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Hezký čtení i video. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 před 4 hodinami, nickolas napsal: Hezký čtení i video. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 V topicu poraďte s výběrem byl odkaz na zajímavé Citizeny NB1050 - prolistoval jsem zahraniční fóra a často jsou hodinky přirovnávány k Sarb 033/035. Preferujete bílé nebo černé? wristshot níže pochází z (https://www.thewatchsite.com) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 NJ0150, ty se teda povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Ale proč je nedělají větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 S těma integrovanýma tahama a zkosenýma hranama se nějak roztrhl pytel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se