Piplík Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Za mě suprový model. Datum mi vůbec nechybí. Nepotřebuji jej. Cifr je bez data přehlednější, lumi pravidelné. 200m je taky dostatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Za mě suprový model. Datum mi vůbec nechybí. Nepotřebuji jej. Cifr je bez data přehlednější, lumi pravidelné. 200m je taky dostatečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 16 minutami, Piplík napsal: Za mě suprový model. Datum mi vůbec nechybí. Nepotřebuji jej. Cifr je bez data přehlednější, lumi pravidelné. 200m je taky dostatečné. Tak to budeš mít dobrý kombo s FXD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Právě teď, Jarett napsal: Tak to budeš mít dobrý kombo s FXD Nechám uležet emoce a určitě si je nejdříve půjdu ošahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Zvlastni efekt te lunety.. jakoze sunburst? :-)https://www.hodinkee.com/articles/tudor-goes-full-less-is-more-with-the-pelagos-39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Na ruce vypadaj teda mega mega dobře, tu vejšku si hezky pohlídali a ještě to napsali na insta Geniální a za mě v tuhle chvíli jednoznačně lepší než nodate nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Za mě super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 On i ten cifr bude trochu asi sunburst, jako je to žràdlo. A ty indexy jsou keramický nebo jak to chápete ..? Lume: X1 for hands and bezel, ceramic monobloc markers..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Ta luneta vypada chutne. Podobne efekty dela luneta na Orient Saturation Diverech a to je fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Indexy jsou stejný jako na BB Pro … tedy plně keramický lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 To je nádhera. Černá, bílá a decentně červená. Jednoduchý, konzervativní, ale ne moc, prostě dokonalý. Tohle se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Hmm, toto sa fakt podarilo. End-linky na gume su pecka. Za mna dokonale, vacsia bomba ako boli BB Pro musim povedat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Moc pěkný. Jdete do nich a hodte do výprodeje ty větší, dostal jsem na ne chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Dalsi povedenej letosni release. A to jeste neco chystaji na pulku zari... stay tuned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Tak ty indexy jsou fakt paradni cukrici.. a na te fotce s detailem snowflake rucky.. supr.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Tak tohle mi sedlo. Rozhodně je nad čím přemýšlet a to hodně. Tudor jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 chlapi dovolil jsem si udela pro tohle extra tema pro lepsi prehlednost. tak jestli vas muzu poprosit, diskuzi k Pelagos 39 smerovat sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 https://www.instagram.com/reel/CqA8HuXoGcu/?utm_source=ig_web_copy_link hodinky pro kuryry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Jsem zvědavý s čím se letos Tudor vytasí...BB Pro ve 41 bych bral ...a tipuju, že zkusí udělat zelený Pelagose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se