Jump to content

Tudor novinky

petr_cha

Recommended Posts

Novinkou je, že na letošní Watch and Wonders budou mít prodejní stánek, kde bude možné koupit vše! Komplet stávající kolekci i všechny modely, co představí 🙂

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

před 13 hodinami, safi napsal:

Novinkou je, že na letošní Watch and Wonders budou mít prodejní stánek, kde bude možné koupit vše! Komplet stávající kolekci i všechny modely, co představí 🙂

Tak to je super...pro ty co tam budou 😅

Myslím, že by to mohla být nová generace strojků s nižší výškou. Tudor používá dva strojky MT54XX pro BB 58 (menší průměr) a pro 41mm BB používá strojek MT56XX (větší průměr i výška)

A je to tady: 

• New Black Bay Červené (pouze) s korunkou přiléhající přímo k tělu (Master Chronometer, oyster bracelet, jubile bracelet, guma, tahy s lepší sponou)
  • New Black Bay 54 (průměr super 37mm, Chronometr certifikace ale ne Master Chronometer)
  • New Black Bay 32 36, 39, 41, ..atd - (manufakturní kalibry)
  • New Black Bay GMT (Pepsi luneta, bílý číselník)
  • New Tudor Royal

Edited by safi

Za mě teda nic extra zajímavýho. Čekal jsem nějakou novou variantu Pelagosů nebo nějakou pecku pro BB. Ale já už jsem asi zmlsanej skeptik :D

Ty červený jsou super. Jestli to teda chápu dobře, tak se změnila pouze korunka, spona, metas, náramky a luneta, ale pořád jsou dost bachratý. Za mě ale celkově dost pěkné. Čekal jsem nějakou echt novinku, která rozčeří stojaté vody, ale bohužel. Dostali jsme spíš takové uhlazování a cizelování současných řad. Ovšem povedené, proti tomu nic.