kubson Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Sinn má hromadu nových modelů, mimo jiné úplně nový chronograf 717 a jubilejní 144 St S Anniversary II. Shrnutí u nás na blogu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak ty jubilejní jsou výborný! Trošku nerozumim perleťovýmu cifru na U50, ale proti gustu...víc by mi tam seděl ten ala poškrábanej z U1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Todle je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 před 2 minutami, sashator napsal: Tak ty jubilejní jsou výborný! Trošku nerozumim perleťovýmu cifru na U50, ale proti gustu...víc by mi tam seděl ten ala poškrábanej z U1 Poškrábané mají něco do sebe… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Jojo, je to líbivý a zrovna k Sinnům mi to i sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak ty jsou hodně povedené. A poškrábanej cifr k toolům parádně sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Poškrábáný pouzdro má kde kdo, ale poškrábáný cifry... Za mě povedený novinky od Sinnu. 717 mě hodně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 717 jsou super počin, černý 144 boží. Chápu správně, že mají tvrzený i tah? Cifr ze zelených 104 by byl masakr na 556, no vlastně asi na čemkoli . Na podrápaný cifry nejsem, perleť u U50 je dobrej punk - nabízelo by se mít i verzi s černou (která je nenápadná a přitom stejně uhrančivá, jak už teďka vím ). U většiny značek člověk otevírá novinky s obavama, u Sinnu je to radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) radsej nic Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Za mě je to variace barev stejných modelů a pořád samé tištěné ciferníky..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Dyť tam je úplně novej model, to se ani u Sinnu neděje každej rok. Tištěný ciferníky nejsou samy o sobě špatně, moonisti by s tebou udělali krátkej proces. Ale chápu, že to může vadit/chybět. Ten zelený cifr by líp fungoval s aplikovanými, to je fakt. Proto jsem si hned představil parádu, jaká by to byla u no-date 556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Mně se líbí ty modrý holčičí kvarcky. Fajn cena na to, že mají termokompenzaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Kdyby byly větší, už nějaký [Q] mám. Edit: fakt nechápu, že je nedělají v pánských velikostech, možná nějaká marketingová pozicionalizace. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Před hodinou, dr.sphinx napsal: Kdyby byly větší, už nějaký [Q] mám. Edit: fakt nechápu, že je nedělají v pánských velikostech, možná nějaká marketingová pozicionalizace. 9F v Sinnu… to bych chtěl. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 A to som si vravel, ze utrum... No ale tie cierne, jubilejne 144 su super. Obycajne som mal a spominam na ne s radostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 @martin151 za poslední rok od Sinnu čtyři komplet nové modely a k tomu mnoho variant ke stávajícím modelům se ti zda málo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 11 hodinami, libor2002 napsal: @martin151 za poslední rok od Sinnu čtyři komplet nové modely a k tomu mnoho variant ke stávajícím modelům se ti zda málo? Ani jeden není podle mého gusta , až udělaj 434 St B ve velikosti 40 mm s datumem tak si je koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ty 717 jsou bozi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Ty jubilejni 144 St S a SZ01 jsou fajn ale jinak jsou to zase jenom variace na variace. Perletovy U50 a poskrabany U1 jsou vylozene priserny, fakt nevim kdo tohle kupuje, cinani? Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem OndraPod fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak za mě jako může být ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se