Kid_A Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 M3m----- sakra, to je ale povedena rodinka!
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Chybí Seiko Actus, Gshocky, Bulovy a WalthamyA taky Traktory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Snad se kluci nebudou zlobit, kdyz to soupnu sem, ale troufam si tvrdit, ze ctyri Precisty PRS-82 dohromady nenajdete hned tak. Celosvetove...
beeman Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 ja to mam ted nejake gulasovite :-) odeslano z eteru
CEGY Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tak z toho maj nějakou hodnotu snad jenom ty monstra.
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 prdlajs, Omegy jsou koser :-) a ty suby jsou davno koupene, nejake no name cajny, neco na F, ci tak nejak, nebyl tam napis Pam... atd, uz nepamatuju, chtel jsem je tehda vyzkouset, pac jsem chtel do subu, ale nesedli, tak jsem si pohral s cifernikem a ted mi tam lezi jako provokace a pripominka chronozacatku:-)
bizzydko Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tritium brothers Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tritium brothers Existuje lepší kombo?
Marhi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Taky kombíčko, a tohle nepůjde prodat.Takovej malej čtvrteční nákup. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2017 uživatelem Marhi
leebauer Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Hodinky pěkný ale ten bumbrlíček je libovej. Vypadá že má tikot rád. Blahopřeju.
Kid_A Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Tritium brothers paradni kombo. Ultimatni. Sen chronomagora:))
bizzydko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 paradni kombo. Ultimatni. Sen chronomagora:))Vdaka, ale chronoklid este nemam, este by to chcelo JLC ako mas Ty
beeman Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 zatim takto na kazdou prilezitost odeslano z eteru
MíraMíra Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Fotit mi moc nejde, ale něco sem taky lupnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Fotit mi moc nejde, ale něco sem taky lupnu. Pěkné to máš. Ještě jsem ti nestihl pogratulovat k poslednímu přírustku, takže opožděně blahopřeji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se