Kid_A Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 M3m----- sakra, to je ale povedena rodinka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Zřejmě dobrej oddíl, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Chybí Seiko Actus, Gshocky, Bulovy a WalthamyA taky Traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Snad se kluci nebudou zlobit, kdyz to soupnu sem, ale troufam si tvrdit, ze ctyri Precisty PRS-82 dohromady nenajdete hned tak. Celosvetove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 ja to mam ted nejake gulasovite :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Tak z toho maj nějakou hodnotu snad jenom ty monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Omegy a submersible jsou fíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 prdlajs, Omegy jsou koser :-) a ty suby jsou davno koupene, nejake no name cajny, neco na F, ci tak nejak, nebyl tam napis Pam... atd, uz nepamatuju, chtel jsem je tehda vyzkouset, pac jsem chtel do subu, ale nesedli, tak jsem si pohral s cifernikem a ted mi tam lezi jako provokace a pripominka chronozacatku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Omrizovany cifry maj zvlastni kouzlo:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ondrej71 má moc dobrý vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Tritium brothers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Tritium brothers Existuje lepší kombo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 luxuska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) Taky kombíčko, a tohle nepůjde prodat.Takovej malej čtvrteční nákup. Upraveno 10. září 2017 uživatelem Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Hodinky pěkný ale ten bumbrlíček je libovej. Vypadá že má tikot rád. Blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tritium brothers paradni kombo. Ultimatni. Sen chronomagora:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 paradni kombo. Ultimatni. Sen chronomagora:))Vdaka, ale chronoklid este nemam, este by to chcelo JLC ako mas Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 zatim takto na kazdou prilezitost odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Fotit mi moc nejde, ale něco sem taky lupnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Fotit mi moc nejde, ale něco sem taky lupnu. Pěkné to máš. Ještě jsem ti nestihl pogratulovat k poslednímu přírustku, takže opožděně blahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se