Murphy97 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Ma soucasna (neserizena:-) sestava pro kazdou prilezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Moc pekne poskladana sestava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Tak taky prispeju z dovolene svoji troskou do mlyna Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 dal som si limit 4ka hodiniek v rotacii.dokupim naspat bb58 a mam vystarano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Chybí ti tam nějaké chrono. Jinak super kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 dal som si limit 4ka hodiniek v rotacii.dokupim naspat bb58 a mam vystaranoHezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Chybí ti tam nějaké chrono. Jinak super kombo pohravam sa s myslienkou zaradenia 3570.50 do komba, ale potom musi daco von... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Moc fajn sestavička. Berou mě ty GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 pohravam sa s myslienkou zaradenia 3570.50 do komba, ale potom musi daco von...Rozsiris limit na 6ks a můžeš být vpoho :-). Já jsem na čísle 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Vintage rodinka Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) dal som si limit 4ka hodiniek v rotacii.Ja jsem uvazoval taky final 4, ale nakonec dospel k nazoru, ze do toho se nevlezu a bude muset byt aspon 6... Tohle neni uplne finalni vyber, ale velmi se blizi... Upraveno 1. září 2019 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Velmi pekna konfigurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 jo to je super kombo. Velmi pekne vyskladane, dava mi to zmysel ja som trochu moje 4ks upravil, uz coskoro sa pochvalim novym zlozenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Minimálně jedny, spíš dvoje tam úplně nepatří, ale Monstra, Polárky, Moony a MM300 mají svoje místo zatím jistý. Kategorii vintážek zatím zastupují autavky s cal.11, který to mají trochu nahnutý a vlk a zajíc tam nepatří vůbec (mám je mezi limitkama z fora, ale nosím je velmi sporadicky). Časem sem hodím komplet rodinku, ale zatím čekám na servis, až dodá co je v lázních.... Jsem hodně zvědav co dostane padáka a co nový přijde Upraveno 1. září 2019 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Většina aktuální sestavy. Monstra/SKX a Colty jsou stálice, Londžiny aspiranti, SMP by tam asi sedly líp modrý a DJ41 jsou moc nový na větší resumé. Jinak ale spokojenost, aby to nevyznělo blbě Upraveno 3. září 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Páradna zostava Nejaká modrá by sa ti tam veru hodila, buď SMP aledo modré DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Rodinka na dovolenou. Vintage si raději neberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Kunčáku, Ty jsi démon, kam jedeš na dovolenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Bacha, aby ti to nezabavili na hranicích jako kontraband Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se