mAra_ Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Odesláno 17. února 2020 No, přiznám se, nějakou reakci jsem čekal... Třebas chybí ti pilotky? ;-)
Návštěvník Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Odesláno 18. února 2020 (upraveno) Pilotky a moony Edit: Jo a Maro měl jsi už šanci ty svoje Moser vzít pod mikroskop? Ty Tvoje makro fotky jsou skvělé a na toto se těším, tak jestli mi to neuniklo? Upraveno 18. února 2020 uživatelem vojta1
kuncák7 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Odesláno 18. února 2020 No, přiznám se, nějakou reakci jsem čekal... Třebas chybí ti pilotky? ;-)Nejdřív se to musí pořádně prozkoumat a pak čekej reakci :-). Moc pěkný to máš.
mAra_ Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Odesláno 18. února 2020 Mikroskop je už domluvený na březen. Bude čas na Moserky a oboje tudory.
eklektik Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Asi to bude chtít novou hodinkovnici...
MíraMíra Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Pěkná rodinka! Jen se mi zdá, že máš zbytečně dvoje GS, měl by sis nechat jen titanový a ocelový mi prodat.
Vladino125 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Odesláno 29. února 2020 Ahoj, na všetkých hodinkách je pootvorené korunka - je to nutne ? PS - super zostava.
eklektik Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Pěkná rodinka! Jen se mi zdá, že máš zbytečně dvoje GS, měl by sis nechat jen titanový a ocelový mi prodat. Už mi tu na ně pár vlčáků psalo, ale zatím zůstanou doma... Ahoj, na všetkých hodinkách je pootvorené korunka - je to nutne ? PS - super zostava. No, nutné to určitě není, ale jsem línej je vždy před nošením natahovat. Takhle je musím jen seřídit.
Vladino125 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 (upraveno) @ eklektikJasne to chápem je to pohodlnejšie - no mal som za to že pre hodinky je lepšie vo ?výbitom? stave, ako natiahnuté a povitiahnuta korunka. A možno úplne hlúpa otázka - nemôže sa dostať do hodiniek z dlhodobého hľadiska vlchkost (nakoľko keď je korunka povitiahnuta voda sa do nich dostať môže). Diky. Upraveno 1. března 2020 uživatelem Vladino125
Radik Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tyjo, nemyslím, že z dlouhodobějšího hlediska hodinkám natažená pružina úplně svědčí...
eklektik Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Teď jste mě, pánové, trochu zaskočili. Ani ne tou vlhkostí, to si myslim, že problém není. Ale může být problém ta natažená pružina?
Mareka01 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Mně zase někdo v minulosti radil skladovat hodinky se šroubovací korunkou vždy ve vyšroubované pozici - aby si vnitřní konstrukce "odpočinula" (riziko vniknutí vlhkosti neřeším). A teď babo raď.
AndyAaron Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Odesláno 3. března 2020 Tam asi neslo o odpocinuti vnitrni konstrukce, ale spis o to, aby se zbytecne nevymackavalo tesneni. Takze korunku vysroubovat a nechat v prvni poloze. Hodinky normalne dojdou a nikde nic nezustane natazene ani stlacene.
MíraMíra Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 I bez Rolexu, moc sympaticka trojce. Možná dokonce ještě víc. Máš na ruce radši BB, nebo Moony?
LovecK Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 I bez Rolexu, moc sympaticka trojce. Možná dokonce ještě víc. Máš na ruce radši BB, nebo Moony?Díky, ač jsou Moony pohodlnější, tak já raději BB41
honza71 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 Mám RLX detox! Tudor se nepočítá... To je peknej setik!
Fajkus Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Odesláno 9. března 2020 Ty které nenosím. Fotky blbé, ale to už tak je.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se