Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pilotky a moony :)

Edit: Jo a Maro měl jsi už šanci ty svoje Moser vzít pod mikroskop? Ty Tvoje makro fotky jsou skvělé a na toto se těším, tak jestli mi to neuniklo?

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

No, přiznám se, nějakou reakci jsem čekal...

Třebas chybí ti pilotky? ;-)

Nejdřív se to musí pořádně prozkoumat a pak čekej reakci :-). Moc pěkný to máš.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pěkná rodinka! Jen se mi zdá, že máš zbytečně dvoje GS, měl by sis nechat jen titanový a ocelový mi prodat. :D

:) Už mi tu na ně pár vlčáků psalo, ale zatím zůstanou doma...

Ahoj, na všetkých hodinkách je pootvorené korunka - je to nutne ?

PS - super zostava.

No, nutné to určitě není, ale jsem línej je vždy před nošením natahovat. Takhle je musím jen seřídit.

Odesláno (upraveno)

@ eklektik

Jasne to chápem je to pohodlnejšie - no mal som za to že pre hodinky je lepšie vo ?výbitom? stave, ako natiahnuté a povitiahnuta korunka.

A možno úplne hlúpa otázka - nemôže sa dostať do hodiniek z dlhodobého hľadiska vlchkost (nakoľko keď je korunka povitiahnuta voda sa do nich dostať môže).

Diky.

Upraveno uživatelem Vladino125
Odesláno

Teď jste mě, pánové, trochu zaskočili. Ani ne tou vlhkostí, to si myslim, že problém není. Ale může být problém ta natažená pružina?

Odesláno

Mně zase někdo v minulosti radil skladovat hodinky se šroubovací korunkou vždy ve vyšroubované pozici - aby si vnitřní konstrukce "odpočinula" (riziko vniknutí vlhkosti neřeším). A teď babo raď.

Odesláno

Tam asi neslo o odpocinuti vnitrni konstrukce, ale spis o to, aby se zbytecne nevymackavalo tesneni. Takze korunku vysroubovat a nechat v prvni poloze. Hodinky normalne dojdou a nikde nic nezustane natazene ani stlacene.

Odesláno

I bez Rolexu, moc sympaticka trojce. Možná dokonce ještě víc. :D

Máš na ruce radši BB, nebo Moony?

Díky, ač jsou Moony pohodlnější, tak já raději BB41

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...