Maxel Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Max. DJ a basta. Pěkná famílie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Je to tak ředitelu, zbytek pošli na charitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 ..želví rodinka.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 V 12. 10. 2022 v 21:02, Radik napsal: To si přesně říkám - od kterýho roku čekání je už prakticky jistý, že jsi "vypadl"? Já tomu dávám tak max. 2 roky Nebo se tu snad někdo dočkal objednaných za třeba 5 a víc let, aniž by se nějak připomínal? To zalezi pripad od pripadu. Nekdo je vymazanej hned jak rekne v butiku nashle a jinyho si najdou v sesitku i po letech. Mne zavolali po vice nez 4 letech a nikomu jsem se nikdy nepripominal. Je ale fakt, ze jsem v mezicase od stejneho prodejce nakoupil par trpytivych drobnosti nehodinkoveho charakteru, coz mi asi pripsalo par bludistaku k dobru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Hodinky neprodávám a takto to vypadá v šupleti po 20 letech, kdy to odstartovali Wenger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 V 21. 10. 2022 v 17:53, LovecK napsal: Tohle by asi i stačilo… Tak někomu jo, Tobě určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 seamaster twins Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Máte tedy nádherné kolekce Radost pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bambulovich Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 (upraveno) Přišlo mi, ze rodinné foto by mělo být ze stejné rodiny. Tak sdílím něco z moji jeskyně. Některé mají smutný příběh, ale i to je součást života, že? Upraveno 6. listopadu 2022 uživatelem Bambulovich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 (upraveno) S manželkou u rybníka Oris+Bulova+Prosseco Upraveno 12. listopadu 2022 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 EDC famílie. 34, 36, 38.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 @Maxel Maravilloso! Tomu říkám vkusná rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 před 6 hodinami, Maxel napsal: EDC famílie. 34, 36, 38.5. krasni mrnousove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 Převážně japonští potápěči pěkně pod pokličkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 6 minutami, Lacifer napsal: Převážně japonští potápěči pěkně pod pokličkou Přísná sbírka Ta vitrína je vlastní výroby, nebo se dá někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 10 minutami, DarylVanHorne napsal: Přísná sbírka Ta vitrína je vlastní výroby, nebo se dá někde sehnat? Díky , koupeno zde: https://www.zaminutu.cz/p/rothenschild-rs-1100-30bl/?h=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2022 před 4 hodinami, Lacifer napsal: Převážně japonští potápěči pěkně pod pokličkou Paráda, to se mi moc líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se