Přejít na obsah

Etika pro čínomily

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 minutami, AndyAaron napsal:

Kdybyste aspon tady priznali, ze vas sere Cina, jeji komunistickej rezim a ja nevim co jeste. Tenhle hon na obet nema s hodinkama nic spolecneho.

Vidim jedinou moznost, jak to cele vyresit. Udelat z Chronomagu ceske Rolex-Omega-IWC forum. Jinak to tady bude porad plne kopirek hlavne v ne-cinskych vlaknech.

Samozrejme, ze Cina a jeji komunisticky rezim sere.

Taky nasere, kdyz nekdo neco sproste kopiruje, tebe to nesere?

A je uplne jedno, jestli to resi lidi, kteri kopirky nosi, nebo to resi lidi, kteri je nenosi - je to forum, kde lidi diskutuji o spolecnem zajmu. Taky snad jeden muze kecat v Rolex vlakne, i kdyz Rolex nema.

Posledni tri vety jsou blbost, ale chapu, ze si to pritahl za vlasy; Sinn by me taky chybel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@AndyAaron Ondro a zaznamenal jsi ,že bych je nějak přehnaně adoroval? Já si to nemyslím a klidně veřejně přiznám, že to je to krám. Nedá se to absolutně srovnávat s ničím co mám doma ať to jsou japonci nebo švýcaři. Stejně jako Tissel což je zároveň i odpověď pro @km.kmk ,že nejsem pokrytec. Je to prostě laciný šméčko a nedá se to porávnávat absolutně v ničem a vím to protože jsem to zkusil. A když bude zákaz prodeje "homage" tak bych byl pro ,aby to platilo pro všechny tzn. i Davosa, Steinhart atd. 

Odkaz ke komentáři

Puvodne jsem vubec nechtel nic psat... ale nebylo by nejjednodussi udelat prodejni sekci na homage vseho druhu? Bude tam trojuhelnik s vysvetlivkou a bude se tam cpat vsechno od cinanu po homage svycary...

Nebylo. Proč by měl někdo podporovat prodej takový mrdky?
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, ragu napsal:

Nebylo. Proč by měl někdo podporovat prodej takový mrdky?

Protože třeba někdo chce? Ty nechceš, ale třeba to někoho vůbec nezajímá, respektive tvůj názor někoho nezajímá. Třeba mě. 😀

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

@AndyAaron Mi sou čínský komouši u perdele, nevím proč to sem furt motáš. Moc dobře víš o jaký problém s číňanem jde v jaké míře a týkající se čehokoliv. To je co mi vadí. Chápu ale na druhou stranu že ovečky si najdou, těm to vyhovuje a počítám s tím že řvát budou furt když jim Bert sem tam nějakou jebku umázne.

Já až si koupím forum tak zruším Damasko a Prim.

edit:  čínské jebky taky

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Protože třeba někdo chce? Ty nechceš, ale třeba někoho vůbec nezajímá, respektive tvůj názor někoho nezajímá. Třeba mě. 

Ty jsi jak komár, ty vole, všude je tě plno, akorát vysíráš a užitek nula.

Na prodej kopírek je Bazoš, tam to hezky západne mezi fejkový LV kabelky a Gucci ledvinky.
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Bert napsal:

@km.kmk Už toho nechej. Ragu to vyjádřil velmi hezky a ještě relativně slušně. Opravdu to, co tady předvádíš je už trapné.

Tuto mou poznámku ber jako důrazuné doporučení.

A co když ne, mně přijdete trapní vy. Jak si navzájem dáváte ty pluska a ubezpečujete se ve své pokrytecké svaté protičínské válce. Přitom pokrytectvím myslím to, že všichni do jednoho kolem sebe máte tolik kopií, že si to ani neuvědomujete, jen tady se pasujete do role  morální ochránce světa, potažmo nových neznalých, aby jim náhodou někdo nekoupil omylem něco, co nezapadá do vašich tabulek.  

Neurážím, nejsem sprostý, narozdíl od vás, morálů gentlemanů, jen kritický , ale to vy nevydýcháte.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, AndyAaron napsal:

@ragu - mas recht, venuje. Hlavne od tech, kteri o ne nemaji vubec zajem...

@shewcza - Jardo, jak ti tikaj Steinharty? Jsem rad, ze jsi si priplatil za svycarskou kvalitu a neutracel zbytecne za cinske jebky 👍

Kdybyste aspon tady priznali, ze vas sere Cina, jeji komunistickej rezim a ja nevim co jeste. Tenhle hon na obet nema s hodinkama nic spolecneho.

Vidim jedinou moznost, jak to cele vyresit. Udelat z Chronomagu ceske Rolex-Omega-IWC forum. Jinak to tady bude porad plne kopirek hlavne v ne-cinskych vlaknech.

Ty seš takovej wůl :cheers:🤣:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Bisan napsal:

Puvodne jsem vubec nechtel nic psat... ale nebylo by nejjednodussi udelat prodejni sekci na homage vseho druhu? Bude tam trojuhelnik s vysvetlivkou a bude se tam cpat vsechno od cinanu po homage svycary...

A jednou za měsíc zasedne lidový výbor a rozhodne, jestli to je dostatečně homage nebo už je to prašivý originál a nekompromisně to smaže :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...