moco Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 Dokud nejsou zaplacené, tak jsou k dispozici na vyzkoušení - to bych bral jako fér. Pokud mi zavolají, že hodinky dorazily a já obratem platím fakturu, tak očekávám, že je z trezoru vytáhnou až když dojdu já. Pokud řeknu, že si je přijdu vyzvednout a zaplatit za 14 dní, tak s počítám s tím, že je na vyzkoušení na zápěstí nasadí i jinému. Moje zkušenosti jsou takové, že dokud jsem je nezaplatil, tak mi je dali vyzkoušet, ale nasazovali mi je v rukavicích a já na ně při nasazování nesahal a ani to nedovolili, sundávání ve stejném stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 před 10 hodinami, Petr4271 napsal: A to ti řekl kdo ? Jednak jsem ve výloze ještě hodinky s foliemi neviděl a druhak už bych tak exkluzivní věc za xxx tisíc, kterou kupuju novou nechtěl ( a jistě nejsem sam ), pokud by mi ji někdo zkoušel na ruce. Stejně je to s novým autem. Neplést s předváděčkou Konec listopadu...AD. Sky-Dwellery na mé ruce dorazily jedny a mají samozřejmě svého zákazníka. Daytony přišly troje . Podobné reference. Všechny mají své zákazníky. Jedny výloha bez foli, ty samozřejmě zkoušet nedávají, zbylé dvoje z trezoru ve folii normálně dají zkusit. A to v růžovém zlatu index diamanty cena cca 1mil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 V 19. 12. 2024 v 19:34, Petr4271 napsal: zkus to v takovým Švýcarsku nebo Americe, zákazníci by s nima pěkně vyběhli. Možná to má co dělat s tím že jsou to obrovský AD, který na vyzkoušení maj eráry. U někoho malýho je to sice neuvěritelný ale asi možný V USA meli uplne stejne prazdny vylohy jako u nas. Stejne tak poradniky. Zadnej erar na zkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna V 19. 12. 2024 v 19:39, Qwuiddo napsal: Osobni zkusenost ze Svajcu od AD je takova, ze ti daji vyzkouset hodinky, ktere maji pro jineho zakaznika k vyzvednuti. U jineho AD jsem byl dokonce domluveny, ze az jim prijde urcity model pro nekoho, tak se na ne mrknu, nez si je vyzvedne. Nejsem VIP zakaznik, predpokladam, ze to je uplny standar. Rozhodne je tedy nemaji za vylohou, jak nekdo psal vyse, ale v trezoru. přesně takhle to bylo u Bechyněho na Václaváku...předváděcí/vystavené neměli, ale přinesli mi z trezoru kousek, který byl na vyzvednutí, abych si ho osahal. Druhá věc byla, že jsem se jich z posvátné úcty skoro bál dotknout, nedejbůh abych si je zkoušel nasadit - bylo mi blbé na to i myslet, natož se zeptat Prostě jsem všechno odkýval, že si pár let počkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna môžem pripojiť čerstvú skúsennosť známeho, ktorý si minulý týždeň v Carolline vydvihnúť nové two tone datejusty a rovno sa chcel zapísať na ocelové GMT alebo suby a bolo mu povedané že poradovník je uzavretý a zapísať ho nemôžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @ygys jujj, tak to zabolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomaco Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna před 4 hodinami, ygys napsal: môžem pripojiť čerstvú skúsennosť známeho, ktorý si minulý týždeň v Carolline vydvihnúť nové two tone datejusty a rovno sa chcel zapísať na ocelové GMT alebo suby a bolo mu povedané že poradovník je uzavretý a zapísať ho nemôžu Nedávno jsem tam vyzvedával třetí kousek, který jsem dokonce objednal po telefonu a na suby mě bez problému zapsali a potvrdili do emailu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Jo, tomu se říká individuální přístup, někdo má hodinky za pár měsíců, někdo objednává po telefonu a někoho ani nezapíšou do pořadníku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna A vzdyt je to tak spravne. Nebudou tam zapisovat každou socku s par tisíckama z ulice 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna ... a niekto si objednáva hodinky po telefóne a keď prídu, ani si nemusí pre ne chodiť k AD a vozit mu ich domov. ...taký je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Znám i případ, kdy se člověk jen zeptá po telefonu, nezapíše se do žádného seznamu a oni mu za pár měsíců volají, že má ocelové Suby nachystané k vyzvednutí Mají v tom profesionální nepořádek. Mě když volali na Polárky, tak mi málem ještě chtěli “přibalit” Exp1, že je tam pro mě mají taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Já se chystám do Brna k Bechyněmu říct jim svůj názor, počítám, že už nikdy nezavolají, ale je mi to jedno. Chci jim prostě jen říct co si o tom osobně jako fanoušek hodinek myslím a jak to vidím. Nečekám, že dostanu odpověď... a počítám s nejhorším. Od doby co jsem se zapsal na obyčejné modré OP 41 uběhly za nedlouho 3 roky. Mezi tím jsem koupil z druhé ruky dvoje Rolex. Nemám to na flex ani na kšeft. Jasně, nejsem influencer jen pouhý hodinkový mudla, pro kterého jsou hodinky celoživotním koníčkem. Chtěl jsem si to užít se vším všudy, to předání, sloupnutí folií atd. Ale už na to ani nemám chuť, tak jim to chci jen říct. Mě se uleví a jim to bude úplně fuk. 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna ..tak treba se ti ulevilo uz ted a nemusis se nikam trmacet 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Před hodinou, shewcza napsal: Já se chystám do Brna k Bechyněmu říct jim svůj názor, počítám, že už nikdy nezavolají, ale je mi to jedno. Chci jim prostě jen říct co si o tom osobně jako fanoušek hodinek myslím a jak to vidím. Nečekám, že dostanu odpověď... a počítám s nejhorším. Od doby co jsem se zapsal na obyčejné modré OP 41 uběhly za nedlouho 3 roky. Mezi tím jsem koupil z druhé ruky dvoje Rolex. Nemám to na flex ani na kšeft. Jasně, nejsem influencer jen pouhý hodinkový mudla, pro kterého jsou hodinky celoživotním koníčkem. Chtěl jsem si to užít se vším všudy, to předání, sloupnutí folií atd. Ale už na to ani nemám chuť, tak jim to chci jen říct. Mě se uleví a jim to bude úplně fuk. Věř mi, že Tvé frustraci rozumím a mám pro ni pochopení. Ale řekl bych, že je to spíš na výlet do Ženevy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna @Murphy97 Tady nejde o nějakou úlevu, chci jen sdělit můj pocit z toho celého po třech letech těšení se na úplně obyčejný základní model. Já jsem vyzenovanej, nepotřebuji si na někom chladit žáhu, jen s klidným hlasem řeknu jak to vidím. To je celé. A jak jsem psal, duše bude mít klid a jim to bude úplně jedno, prostě jen další zoufalec z ulice... @Monkey rozumím a mělo by to mířit tam. Já si ale "objednal ten zážitek" u nich (Bechyně Brno), bohužel se mi nedostalo té výsady ani po třech letech. Oni jsou toho součástí, věřím a pevně doufám, že je tam nikdo nedrží násilím, takže by je možná mohla zajímat nějaká zpětná vazba domnívám se a to nejenom z uskutečněných prodejů. Jak jsem psal, co jsem chtěl mám, takže nejsem z toho ublížený a nemluví ze mě zloba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Já pár dní nazpět oslavil dvouleté výročí čekání na jedny rolby v Carollinu. Poslal jsem v lednu 2023 poptávku mailem a s nabídkou osobní návštěvy/zálohy, načež jsem dostal odpověď, že mail "na pořadí" stačí. A od tý doby tam co 6 měsíců pošlu mail s dotazem, jestli je něco novýho a kromě jedný odpovědi ze začátku už se dneska nikdo nenamáhá jakkoli reagovat . Tak nevím, jestli jsem zapsanej, nebo ne, ale už to beru jen jako humornej kolorit bez větších nadějí na úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 2 hodinami, moco napsal: Znám i případ, kdy se člověk jen zeptá po telefonu, nezapíše se do žádného seznamu a oni mu za pár měsíců volají, že má ocelové Suby nachystané k vyzvednutí Mají v tom profesionální nepořádek. Mě když volali na Polárky, tak mi málem ještě chtěli “přibalit” Exp1, že je tam pro mě mají taky Měl jsi je vzít a tady na fóru prodat za cenu nad retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna tak OK, jdu si take "pomerit" pindoura.. .. 1.3. to budou presne na den 4 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 7 minutami, Murphy97 napsal: tak OK, jdu si take "pomerit" pindoura.. .. 1.3. to budou presne na den 4 roky Jsem na čtyřech letech o trochu dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna (upraveno) Zlaté časy, když jsme hodinky RLX kupovali z vitríny a ještě na ně dávali slevu, no to už se asi nevrátí, jedině že by jich začali vyrábět 10 mil ks ročně. Upraveno 28. ledna uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se