Americkej Odesláno 2. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Pane jo, tomu já říkám rozloučení! Díky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 (upraveno) hustý tohle strašnické krematorium asi dlouho nezažilo a nezažije... Upraveno 2. února 2023 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 jeden takový nástřel tam proběhl 8.10.22, fotky ukradené z FB. tady komentář od jedenoho zasvěcence. "Ty vole, tam byla sestava od prezidenta, přes ministry, právníky, poslance, lopaty, narkomany a nezaměstnaný kriply a všichni chlastali v jedné putyce a snad se ani nepoprali." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Paco Rabanne, mal 88 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 R.I.P. Naďa Urbánková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: O mrtvých jen dobře ... Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 5 minutami, M.K. napsal: Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří... Upřímně? U něho jsem na vážkách a ta fráze se k němu úplně hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal. So what... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 do žumpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 8 hodinami, Conrad napsal: „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil Ten je taky mrtvej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 před 39 minutami, kuncák7 napsal: O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro. Toho jsem měl fakt rád, čest jeho památce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 V 6. 2. 2023 v 21:45, Conrad napsal: „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil A volíme komunisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 9. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2023 Burt Bacharah. pro mě těžké sedmdesátky a hlavně Butch Cassidy & Sundance Kid a Raindrops Keep Falling on my head. R.I.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Že zemřel Burt jsem zjistil až nyní, já ho zas miloval ve filmech o Austinu Powersovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 R.I.P. Raquel Welch https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zemrela-hvezdna-americka-herecka-raquel-welchova-225810 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Raquel bejvala krásná baba ,ach jo. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 PAN reziser Juraj Jakubisko uz sedi niekde v nebi na konari a je mu dobre, lietaju okolo neho tisicrocne vcely a mozno aj perinbaba posle pozdrav… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se