Americkej Posted February 2, 2023 Author Report Posted February 2, 2023 Pane jo, tomu já říkám rozloučení! Díky za odkaz.
Chorche Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 (edited) hustý tohle strašnické krematorium asi dlouho nezažilo a nezažije... Edited February 2, 2023 by Chorche
ismit Posted February 3, 2023 Report Posted February 3, 2023 jeden takový nástřel tam proběhl 8.10.22, fotky ukradené z FB. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. tady komentář od jedenoho zasvěcence. "Ty vole, tam byla sestava od prezidenta, přes ministry, právníky, poslance, lopaty, narkomany a nezaměstnaný kriply a všichni chlastali v jedné putyce a snad se ani nepoprali."
AKUC Posted February 3, 2023 Report Posted February 3, 2023 Paco Rabanne, mal 88 rokov Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kuncák7 Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal.
M.K. Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: O mrtvých jen dobře ... Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří...
kuncák7 Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 před 5 minutami, M.K. napsal: Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří... Upřímně? U něho jsem na vážkách a ta fráze se k němu úplně hodí.
African Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal. So what...
Conrad Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil
vwtyp11 Posted February 7, 2023 Report Posted February 7, 2023 před 8 hodinami, Conrad napsal: „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil Ten je taky mrtvej
kuncák7 Posted February 7, 2023 Report Posted February 7, 2023 O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro.
tikzot Posted February 7, 2023 Report Posted February 7, 2023 před 39 minutami, kuncák7 napsal: O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro. Toho jsem měl fakt rád, čest jeho památce
ričko Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 V 6. 2. 2023 v 21:45, Conrad napsal: „Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ — Winston Churchil A volíme komunisty...
nickie Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 Burt Bacharah. pro mě těžké sedmdesátky a hlavně Butch Cassidy & Sundance Kid a Raindrops Keep Falling on my head. R.I.P
Moty Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 Že zemřel Burt jsem zjistil až nyní, já ho zas miloval ve filmech o Austinu Powersovi
Lynx12 Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 R.I.P. Raquel Welch https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zemrela-hvezdna-americka-herecka-raquel-welchova-225810
bobi Posted February 15, 2023 Report Posted February 15, 2023 Raquel bejvala krásná baba ,ach jo. R.I.P.
EpsteinBarr Posted February 25, 2023 Report Posted February 25, 2023 PAN reziser Juraj Jakubisko uz sedi niekde v nebi na konari a je mu dobre, lietaju okolo neho tisicrocne vcely a mozno aj perinbaba posle pozdrav…
Recommended Posts