Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

hustý 🤟tohle strašnické krematorium asi dlouho nezažilo a nezažije...

Edited by Chorche
Posted

jeden takový nástřel tam proběhl 8.10.22, fotky ukradené z FB.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

tady komentář od jedenoho zasvěcence.

"Ty vole, tam byla sestava od prezidenta, přes ministry, právníky, poslance, lopaty, narkomany a nezaměstnaný kriply a všichni chlastali v jedné putyce a snad se ani nepoprali."

Posted

O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal.

Posted
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

O mrtvých jen dobře ...

Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří...

Posted
před 5 minutami, M.K. napsal:

Z všelikých pokryteckých frází tuhle nesnáším asi nejvíc (což je čistě můj postoj, nic ve zlým). Nicméně máš pravdu, že jako informace to sem asi patří...

Upřímně? U něho jsem na vážkách a ta fráze se k němu úplně hodí.

Posted
před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

O mrtvých jen dobře, sem do vlákna bych to nejradši nedával, ale jinde mi to přijde nepatřičný, ale do naší minulosti ten člověk patří - zemřel Lubomír Štrougal.

So what...

Posted

„Národ který zapomene svou minulost nemá žádnou budoucnost.“ —  Winston Churchil

Posted

O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro.

Posted
před 39 minutami, kuncák7 napsal:

O mnoho horší zprava než vcera- zemřela jedna z legend Slavie -Frantisek Cipro.

Toho jsem měl fakt rád, čest jeho památce🙌🏻

Posted

Burt Bacharah. pro mě těžké sedmdesátky a hlavně  Butch Cassidy & Sundance Kid  a Raindrops Keep Falling on my head. R.I.P

Posted

Že zemřel Burt jsem zjistil až nyní, já ho zas miloval ve filmech o Austinu Powersovi

• 2 weeks later...