ismit Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @adamg nádhera. co datumovka, zatím překlápí dobře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Dnes jsem je konečně viděl a zkusil naživo. Jsou povedený, mooc pěkný a všem, co si je už užívaj gratuluju. Vzhledem k dodací době asi pořídím ten novej cyklodres Tudoru, jestli na něj není taky waitlist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Mne volali od Bechyneho dneska. Zitra je jdu omrknout, jsem zvedavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Musím uznat, že jak jsem měl podle čísel obavy z výšky, tak to není tak zlé. Očekával jsem, že to bude na ruce podobné jako MM300, ale i když jsou vyšší, tak jsou dobře vyvážené a na ruce sedí pěkně. Akorát ty velké lesklé plochy teda budou magnety na otisky prstu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Kolegové, je v těchhle PROčkách inhouse? V Tudorech docela tápu i když jedny BB58 s inhousem doma mám ale nevím jestli jedou už jen inhouse nebo paralelně třeba i zde přebrendovanou ETU? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 tudor MT5652 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 V 5. 5. 2022 v 15:24, špelda66 napsal: tudor MT5652 Rozšířit Děkuji, velice příjemná informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 @KFL Tak jak, byl jsi je omrknout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 nechapu ten sileny hate speech na Fratello kvuli temhle hodinkam, nektery omezenci kvuli tomu, ze je to moc podobny Exp2 prodavaj 58 a clanky na tema Tudor nema vlastni nazor a cestu je tam pet do tydne ... Tudor od uvedeni heritage chrono snad jasne tu cestu vyticil, ale rozhodne to neni homage a rozhodne bych to nesrovnaval s Steinhard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Taky mě to dost překvapilo. I vzhledem k tomu, že se nezdá, že by R v blízké budoucnosti najel na nějakou retro vlnu. No každopádně víc takových článků i na jiný značky a třeba bude zase hodinářský svět v pořádku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Je po W&W, nastala okurkova sezona, ale i presto je potreba tvorit obsah. A pokud je kontroverzni, tak tim lip = vetsi traffic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 V 11. 5. 2022 v 9:49, špelda66 napsal: @KFL Tak jak, byl jsi je omrknout ? Rozšířit Jj, minulej týden. Už jsem v pořadníku :). Jsou bezvadný - vejška je úplně ok, moc mě baví jako celek, spona super. Jsou lehce těžší než BB58, ale přijemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 V 11. 5. 2022 v 10:36, steel napsal: nechapu ten sileny hate speech na Fratello kvuli temhle hodinkam, nektery omezenci kvuli tomu, ze je to moc podobny Exp2 prodavaj 58 a clanky na tema Tudor nema vlastni nazor a cestu je tam pet do tydne ... Tudor od uvedeni heritage chrono snad jasne tu cestu vyticil, ale rozhodne to neni homage a rozhodne bych to nesrovnaval s Steinhard. Rozšířit Články se píšou a pořadníky stejně rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Vyzkoušel jsem a zaujaly, příjemná velikost, výška nijak neruší a konečně u BB spona s mikroregulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 @Tomak kup je a střel polárky. Nebo Nektony. Nebo oboje, koupím všechno, ideálně v akci 2+1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Ja byl taky vyzkouset a libily se mi moc. Ano, vyssi jsou, ale za me nic drastickyho a na ruce sedely pohodlne. Velke plus vidim ve spone, ktera ma takovej "fejkovej glidelock". Takze za me velky + a moc se na ne tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Teď jsem s nima potkal nejakyho borce v Tescu na Andělu na kase. Fakt pěkný hodinky to jsou.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Čím jsou pokryté ručky u Pro? Myslím ty části, které nejsou pokryté superluminovou a nejsou hladké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Bilou a cernou barvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 V 1. 7. 2022 v 22:31, ensi napsal: Bilou a cernou barvou Rozšířit ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se