guzmic Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 @jovani řekl bych tak 30:70 možná spíš 20:80 pro terén, na cestu bych volil jiný model od altry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Jsou to botky na osamělé vrcholy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Pondělí....chčije Úterý......chčije Středa.....chčije, kurňa nemůže pršet čtyři dny v kuse, vezmu si dovolenou a půjdu běhat. Čtvrtek..... chčije, sněží a je zima jak v p..deli. Ale první letošní trailový 1/2 maraton za mnou. Jo a Altry na nohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Krasa. No a jak hodnotis Altry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) @AndyAaron Měl jsem je dvakrát... deset a teď dvacet km. Když bych chtěl běhat, jen trail kolem baráku řekněme 5-10km šel bych zpět do Inov8 model dle nohy. Ale řekněme od +10km jsem neměl pohodlnější boty + dnes mě překvapilo, že i bláto, sníh a mokré kamení dopadlo na 1* jediný mínus vidím fakt v rychlém běhu dolů kopcem, kde je náročný terén...tam je ta šířka boty trochu mínus. Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Pánové co používáte garminy, zabrousil jsem do osobních statistik a koukám úroveň fitness 20 let . Nevíte na jakej vek se až da dostat? Připadá mi to trochu přitazeny za vlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 42 minutami, Prochy68 napsal: Pánové co používáte garminy, zabrousil jsem do osobních statistik a koukám úroveň fitness 20 let . Nevíte na jakej vek se až da dostat? Připadá mi to trochu přitazeny za vlasy. Tomu moc nevěř, protože já (40 letý tlouštík) tam mám 21 až 24, jak kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 No ja tomu neverim, spis abych se treba nedostal na 10 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Spíš se koukejte na odhad VO2max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ja tyhle veci nesleduju, jen me zajimalo kam az se treba da s tim vekem dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ja jsem si uz pre par lety dal jednoduchy pravidlo, jak zjistit, zda jsem vzhledem k veku v dobre kondici - zabehnout 10km za cas sveho veku. Takze degradace organismu linearne s degradaci vekovou P.S. je pravda teda, ze jsem to zavedl az ve 40 (dikybohu) a bezel to jen ten rok, ale dal to presne na setinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 No to neser, to nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 už se těším jak to tam v 80 pošlu za 1:20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Pred 3 rokama jsem to dal, musel bych zhubnout a pridat a to nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Takže jen samá positiva a světlé zítřky tě čekají. Pokud je v svatosti číslo 68 ročník, tak to dáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Tak na takovéto džouky jsem ještě asi moc mladej. Jednou jsem jel na Běchovice s nějakým zasloužilým běžcem, věkem tak minimálně 65. Říkal, že Běchovice běhával tak nějak za 36 minut, což je vzhledem k táhlému kopci od asi 7. km dost masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Takže jen samá positiva a světlé zítřky tě čekají. Pokud je v svatosti číslo 68 ročník, tak to dáš No, jako motivace na leto by to mozna slo, zitra se budu muset zvazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 @ismit - naopak. Čím je člověk starší tím má pro moji rovnici větší šanci. Pevně doufám, že v 60 desítku za hodinu dám. Ale vím, že nemám na sport žádný talent, takže v 35 by desítku za 35 neběžel ať bych trénoval jakkoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 joo, talent, na tohle byly ty Běchovice fakt dobrý. člověk si ve 28 letech říká, že pravidelně běhá, cejtí se dobře a heleme se na dědky, kolik jich tady je. Pak přiběhneš do cíle s jazykem na vestě s časem třeba 42 min a zjistíš, že kategorie 50tníků má běžce o 10 min. rychlejších než ty, kategorie 60tníků plno běžců rychlejších o 8-9 min než ty. Dokone i 70tníci mi solidně natrhli prdel. Možná, že jsem ta čísla nenapsal úplně přesně, je to už přeci jen pár let nazpátek, ale docela to člověku otevře oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Jak se to vezme. Ja jsem si musel v zivote vetsinu veci tvrde vydrit. Uprimne me to tesi vic nez kdybych napr. v behu trenoval jen 3x tydne a dal desitku pod 38.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se