Přejít na obsah

běhání


Doporučené příspěvky

před 13 minutami, Ajaj napsal:

@Prochy68 - pojď taky 🫵 teď jsem vyhecoval kámoše a přihlásil se na 50pochod

😀 Neee, nemám natrénováno a za 3 týdny mám Dolomity a nehodlám tam jen koukat z okna. Mě by to zabilo, když mě někde vezme koleno (neposledy ve středu ve středohoří) tak mám problém dojít 5km k autu. Ale díky za pozvání 😉.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Nepoužíva tu niekto na behanie bágel Black Diamond Beta Light 45? Všimol som si, že to je obľúbený batoh medzi multi-day trail runnermi (ešte pred dvoma týždňami som netušil, že taká kategória vôbec existuje :D), a dosť sa mi zapáčil.

Mal by som nejaké otázky, ktoré mi v horách pri stretnutí v rýchlosti nenapadli...https://cdn11.bigcommerce.com/s-hgn1l9sh63/images/stencil/1000w/attribute_rule_images/22280_source_1713938788.jpg

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chces opravdu bezecky batoh (tzn resis za behu/pochodu jidlo, piti, prislusenstvi, bez toho ze ten batoh musis sundat), tak dle me jedine Salomon nebo Ultimate-Direction. Mozna snad jeste Hoka.

Vsechny ostatni znacky mi prijdou, ze v nabidce neco maji, jen aby to vypadalo, ze nabizi cele portfolio pro beh v horach

Ale pokud ti na casu nesejde a batoh si na ceste ze zad sundas, tak bych jen resil, jak ti sedne. A ty pičuriny co mi běžci potřebujeme, můžeš hodit za hlavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci kdyby jste nahodou chtěli nebo věděli o někom kdo chce jít B7 tak mám volnou registraci pro dvojce. Parťák se zničil v Rakousku a já půjdu singl a registraci mám…. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Boys, prosím, nějaká app na intervaly? Ideál na klasický běžecký atletický trenink. Rozklus/ABC/rovinky/intervaly/vyklus… Před 20 lety jsem běhal s Timex Ironman, ale doba pokročila a už se mi nechce přepočítávat tempo každých 200/400 metru:)) Díky. Jo a jsem u Apple, Garmin nemám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ahoj, mám dotaz na uživatele Garminů + Stravy (mám několikátý Forerunner, nyní 945). Zajímala by mě kombinace aktivit, což Garmin umožňuje, ale Strava to pak rozstřelí na 2-3 aktivity. Vlastně by mě nejvíc zajímala Bike commute aktivita, která by se pauzla a v tom by byla vnořená aktivita: běh, nebo plavání. Takže ideální výstup pro mě: 1 aktivita kolo a další aktivita - ten druhý sport.

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, ač byla Strava primárně triatlonová aplikace, že tohle zrovna neumí

 

Mě by naopak zajímalo, jak na apple watch nastavit ve Strava aplikaci, aby mi to ukazovalo SPM po ukončení aktivity, apple watch by to měly umět, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...