Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.

měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu.

post-66207-0-67162900-1580117917_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.

měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu.

Počkej počkej, jako 3:33 tempo na maratonu? To je slušný fičák, tak chabé výkony bych podával rád :-0

Odkaz ke komentáři

Běžel jsem to asi po 6té a jsem na to zvyklý. Je to pohoda, běžíš v kraťasech a triku, jsi neustále obklopený skvělými běžci (letos tam byli např. Dvořáček, Brunner vyhrál, Churáňová). Většinu času jsem poslouchal nějaké podcasty a hudbu.

jedno kolo je cca 400 m, má to docela dobře udělanou tu trasu, viz propozice: https://cbmaraton.jihoceskybezeckypohar.cz/cz/propozice

ano, jistě, tempo 3:33 :-D

koukám, že tempo 3:33 je maraton za 2:30, tak tam ještě nejsem teda, hehehe.

Odkaz ke komentáři

také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. 

Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž.

Odkaz ke komentáři

také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. 

Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž.

V chladném počasí bych to tak nehrotil

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...