rolas Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Za mě Lysá nejdříve taky od 24.2., ale uvidí se co noha, včera jsem byl poprvé na bazénu a pomalu se snažím dávat kotník do původního stavu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 to musi byt dobry zahul na psychiku - kolik ma jeden okruh?me vadilo, kdyz jsem na pul maratonu bezel dva 10km okruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu. Počkej počkej, jako 3:33 tempo na maratonu? To je slušný fičák, tak chabé výkony bych podával rád :-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 spis cas maratonu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Běžel jsem to asi po 6té a jsem na to zvyklý. Je to pohoda, běžíš v kraťasech a triku, jsi neustále obklopený skvělými běžci (letos tam byli např. Dvořáček, Brunner vyhrál, Churáňová). Většinu času jsem poslouchal nějaké podcasty a hudbu.jedno kolo je cca 400 m, má to docela dobře udělanou tu trasu, viz propozice: https://cbmaraton.jihoceskybezeckypohar.cz/cz/propoziceano, jistě, tempo 3:33 :-Dkoukám, že tempo 3:33 je maraton za 2:30, tak tam ještě nejsem teda, hehehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Asi mě zmatl ten zapis času, nejak jsem myslel, že je to tempo:) V tom případě už je to slušný, lidský čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 každopádně 400m okruh na maraton je velký morál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 pod tohle bych se i podepsal mě by to ani ne po deseti okruzích přestalo bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 To jsou docela běžné reakce běžců, kteří to nezkusili. Fakt mě potěšil kámoš, který hraje celý život fotbal a když jsem mu vysvětlil co a jak, řekl: to je super, ze si zaběháš v teple . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 díky teplému počasí jsem začal více běhat a splnil si plán - za leden 40km za týden,už se ale těším na kolo, až budu jezdit na jaře do práce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž.V chladném počasí bych to tak nehrotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 letos to zacalo krasne, uz mam pohodickovych 42 km. pocasi preje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 mimochodem, pulka unora skoro pryc, jak to vypada s tou lysou? plati neco v tydnu 24.2. ? utery 25.2.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 já bych mohl teoreticky od pondělí do čtvrtka, je mě to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Já leden - 16aktivit - 104km ale vše jen sjezdovky+skialpy (cca 75/25) ... je tu moc sněhu na běh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 mimochodem, pulka unora skoro pryc, jak to vypada s tou lysou? plati neco v tydnu 24.2. ? utery 25.2.?Chlapi ja uz mam 14 dni nejaky moribundus a spis se to horší, nez naopak. Takze ja to ted nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Jde to nahoru. Pomalu ale jde to. Ted jeste at me neskoli rymicka, jako skoro kazdy rok koncem zimy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Já teda letos zatím slabota, mám snad jen 100 km nějak mi nepřeje zdraví.... Chlapi, Anela, Beet atd. nedáme ve čtvrtek Lysou, odpoledne/navečer klidně i čelovky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se