guzmic Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Zdravím všechny, 22-25.5. mám v plánu rychlý přesun hřebem nízkých Tater Telgárt - Donovaly tj. pondělí cesta do Telgártu přespání a ráno směr chata M.R.Š přespání a druhý den Donovaly. cca 100 km nechcete se někdo přidat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 to bych so hned dal….Jen Ty kopce musis dotahnout ke mne . Jak to mas naplanovany, kolik km denne? btw - jak dopadl firemni beh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 V 30. 4. 2023 v 13:14, Prochy68 napsal: No minimalne jednoho dedka si ted nasral , to ale bude tema botama Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Abych te jeste vice potesil, tak posledni 2km jsem bezel za nejakou madam, co mela strasne cistej bezeckej styl. Asi tim, ze mela tak metr-padesat. Setrasl jsem ji az kilak pred cilem v mirnem sebehu, kdy jsem rozkmytal sve dlouhe pavouci nohy. No dobehla par sekund po me. Jeste ji vyhlasovali jako treti nejrychlejsi zenu. Rikam si, to sem dobrej, to sem dobrej. A vcera se doctu, ze vyhrala kategorii 60+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 20 minutami, Ajaj napsal: to bych so hned dal….Jen Ty kopce musis dotahnout ke mne . Jak to mas naplanovany, kolik km denne? btw - jak dopadl firemni beh? První den od rána do večera 60 km druhý den cca 40 km batoh na zádech, takže spíš rychlá chůze než běh. firemní běh nic moc, zlepšil jsem se ale jen fakt trochu, takže spíš nasraný než spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Abych te jeste vice potesil, tak posledni 2km jsem bezel za nejakou madam, co mela strasne cistej bezeckej styl. Asi tim, ze mela tak metr-padesat. Setrasl jsem ji az kilak pred cilem v mirnem sebehu, kdy jsem rozkmytal sve dlouhe pavouci nohy. No dobehla par sekund po me. Jeste ji vyhlasovali jako treti nejrychlejsi zenu. Rikam si, to sem dobrej, to sem dobrej. A vcera se doctu, ze vyhrala kategorii 60+ No co ti mam povidat, prave mi pri ranim joggingu kolem resortu natrhl triko par nemeckych duchodcu kdybych nebyl blbej, dam se radsi na sachy. 15 letosnich natrenovanych km je znat Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 kluci, to je pláče, jsme všichni ještě mladý, tady pán 71let dal marathon pod 3h, takže neplakat a makat btw letos to dal 75ti letý chlapík pod 3h v Londýně... https://www.runnersworld.com/uk/news/a39957280/jo-schoonbroodt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 kluci, to je pláče, jsme všichni ještě mladý, tady pán 71let dal marathon pod 3h, takže neplakat a makat btw letos to dal 75ti letý chlapík pod 3h v Londýně... https://www.runnersworld.com/uk/news/a39957280/jo-schoonbroodt/Ja musim, celej zivot jsem se valel a setril na stari a stejne jsem dojebanej jak vrcholovej sportovec Jenom ta vykonnost mi chybi.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 ještě máme čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 12 hodinami, Prochy68 napsal: kdybych nebyl blbej, dam se radsi na sachy. To nefunguje. Keď ťa začne porážať päťročný syn, budeš si hovoriť „Keby som nebol blbý, dám sa radšej na beh. Ta by ma porážali len tí, čo majú odtrénované roky.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 to jsem mu přesně chtěl napsat, že by mu i tvůj kluk natrhl triko (podle těch reportů co dáváš). každopádně @Prochy68 - užívej dovolený. P.S. aspoň v něčem jsi dobrej jako německej důchodce, když si můžeš dovolit dovolenou v mimosezóně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 před 12 minutami, Ajaj napsal: to jsem mu přesně chtěl napsat, že by mu i tvůj kluk natrhl triko (podle těch reportů co dáváš). každopádně @Prochy68 - užívej dovolený. P.S. aspoň v něčem jsi dobrej jako německej důchodce, když si můžeš dovolit dovolenou v mimosezóně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Pockejte az budu v duchodu, vsak ja vam jeste ukazu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 kluci, to je pláče, jsme všichni ještě mladý, tady pán 71let dal marathon pod 3h, takže neplakat a makat btw letos to dal 75ti letý chlapík pod 3h v Londýně... https://www.runnersworld.com/uk/news/a39957280/jo-schoonbroodt/Mne rikala znama (vlastni fitko a sportovni klub), ze beh po ctyricitce je hazard se zdravim.. :-)) fakt to nedoporucovala.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 před 8 hodinami, petr_cha napsal: před 15 hodinami, sido napsal: kluci, to je pláče, jsme všichni ještě mladý, tady pán 71let dal marathon pod 3h, takže neplakat a makat btw letos to dal 75ti letý chlapík pod 3h v Londýně... https://www.runnersworld.com/uk/news/a39957280/jo-schoonbroodt/ Mne rikala znama (vlastni fitko a sportovni klub), ze beh po ctyricitce je hazard se zdravim.. :-)) fakt to nedoporucovala.. s tím se nedá než souhlasit čím min lidi po 40 teda za chvíli u mě za par let klidně až po 50tce nebude běhat, tím větší šance ze my co už hazardujeme získáme nějaký ty medaile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Já jsem běhával vrcholově. Atletickou ligu pak do nějakých 42 let. No a dnes jsem rád, že doběhnu na tramvaj ... Těch běžců, kteří běhají po 70, znám taky pár, ale nikdo z nich nikdy nic nevyhrál, běhají spíš pro radost, což je rozhodně recept k větší pohodě. Po 50 má drtivá většina běžců minimálně drobné problémy s koleny a chodidly, kde se opotřebení prostě vyhnout nelze. No a když si vzpomenu, v čem a jak jsme běhali za mého mládí, tak bych si dnes naliskal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Mě okolo té čtyřicítky hodně s běháním pomohlo pořádně posilovat, samozřejmě i nohy. Dřepy, výpady, předkopy...prostě je pořádně posilnit. Zatím musím zaklepat koleno ani nic jiného se neozývá. Dřív jsem na to kašlal a jel jsem jenom vršek a na nohy si říkal, že stačí to běhání a kolo. Nestačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 (upraveno) Tak já začal běhat ve 40ti. Tuhle jsem tu psal, že mi cvakaj kolena při ohybu, ale to záhy přešlo a dneska dobrý. Kromě běhu ještě cvičím dřepy a výpady a protahovačky na doplnění. Snad se teda dožiju aspoň padesátky :D. Upraveno 5. května 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 před 2 hodinami, KFL napsal: Tak já začal běhat ve 40ti. Tuhle jsem tu psal, že mi cvakaj kolena při ohybu, ale to záhy přešlo a dneska dobrý. Kromě běhu ještě cvičím dřepy a výpady a protahovačky na doplnění. Snad se teda dožiju aspoň padesátky :D. podle me ideal, nemáš zničený nohy jako @Jarett za mě je zásadní po 40tce pravidelně protahovat a kompenzovat a pak to člověk klidně může vydržet až do smrti bez větší potíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 To, jak běžec stárne je dobře vidět na časech vítězů. Desítka v kategorii do 30 let je lehce nad 30 minut, do 40 let do 35 minut a nad 50 kolem 40 minut. Co deset let, to 5 minut navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 před 8 minutami, Jarett napsal: To, jak běžec stárne je dobře vidět na časech vítězů. Desítka v kategorii do 30 let je lehce nad 30 minut, do 40 let do 35 minut a nad 50 kolem 40 minut. Co deset let, to 5 minut navíc je to tak, ale usili a radost z toho je porad stejna resp u me cim sem starsi tim vetsi mam radost z toho ze jeste muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se