redd Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Tak další cíl splněn - můj první maraton. Bylo vedro a vítr a bylo to kurva dlouhý. Prvních 25 km pohodička v super tempu, pak krize až do cíle... i křeč byla. Výsledné tempo 4:45/km je pak vlastně celkem fajn.
AndyAaron Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Gratuluju. To tempo na celej maraton je vrazedne. Velka poklona.
Micey Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Gratulace, parada. Pro me je furt nepochopitelny, jak to ty borci dokazou bezet pod 3 minuty na kilak.
AndyAaron Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 No presne. Pro me je nepochopitelny i pod 5min na kilak...
azeppelin Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 V sobotu, na trase přes Vysoké hole, Břidličnou, Skřítek atd., předstíralo běh docela dost lidí. Chtěl jsem se podívat za kolik to běhají, popř. co to bylo za akci. Nemohl jsem nikde dohledat. Nevíte prosím někdo, kde bych našel info o podobných akcích?
tommas4 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 To byla Jesenická 100, startují tuším někdy v 23 hodin večer, start a cíl v Šumperku,web je www.jesenickastovka.cz potom je v dané lokalitě Jesenická 60 (to je hlavně pochod ale je tam i běžecká kategorie)start a cíl v Jeseníku, první sobota v červnu, www.jesenicka60.cz Jinak pro všechny je kalendář běžeckých akcí na strankách seznamu co se věnují sportu,je to úplně dole pod články a je to pro celou ČRhttps://www.sport.cz/behani/#hp-list-bottom
Beet Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 V sobotu, na trase přes Vysoké hole, Břidličnou, Skřítek atd., předstíralo běh docela dost lidí. Chtěl jsem se podívat za kolik to běhají, popř. co to bylo za akci. Nemohl jsem nikde dohledat. Nevíte prosím někdo, kde bych našel info o podobných akcích? Běžecké termínovky na hlavních běžeckých serverech:http://www.bezvabeh.cz/terminovkahttp://www.behej.com/terminovka Nějaké pochody a tak :http://www.extremnizavody.cz/kalendar/
azeppelin Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Děkuji, doplním mezery ve vědomostech.
Beet Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Tak další cíl splněn - můj první maraton. Bylo vedro a vítr a bylo to kurva dlouhý. Prvních 25 km pohodička v super tempu, pak krize až do cíle... i křeč byla. Výsledné tempo 4:45/km je pak vlastně celkem fajn. Gratulace. První maraton za 3:20 je moc krásný výsledek.
redd Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Dík, rozbíhal jsem to na 3 h, ale po 25. km to šlo z kopce. Foukalo a bylo vedro. Kdybych šel na 3:10 - 3:15 hned od startu, tak bych asi vydržel déle a výsledek byl lepší. Ale i tak víceméně spokojenost, i když to dost bolelo.
bladerunner Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Odesláno 9. května 2016 Maratón musí bolieť, mám 7, ale zatiaľ som sa nedostal pod 4 hodiny , tie časy, čo tu dávate sú pre mňa ako z ríše snov. Respect.
kdojinej Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Odesláno 15. května 2016 (upraveno) Já dneska Trail Hostivař 16 km (600m klesání, 600m stoupání) za 1:44... Přesvědčil jsem se na vlastní kůži, že ten skutečný trail, který obdivuju na youtube (Kilian Jornet et consortes), je úplně o néčem jiném než běhání po rovince.... neskutečný jakou musí mít fyzičku... zároveň to budiž i povzdechem nad tím, že se svojí figurou (185/92) tyhlety hubeňoury jako třeba Krupičku vážně pronásledovat nemůžu ...zaplaťpámbu jsem to přežil ve zdraví, achilovka vydržela, hezky připravený závod.. Nebyl jste tam též někdo? Upraveno 15. května 2016 uživatelem kdojinej
kdojinej Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Tak chlapci behate ci co? Ja dneska Brdska 25 za 2:34, krasna trat, prima zazitek, opet zda se ze vse probehlo ve zdravi...vlastne je to nejdelsi vzdalenost co jsem kdy bezel... kam se na takovyhle akce hrabou ty mestske davove akce...
sery.vlk Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Přesně před týdnem okolo Josefodolské přehrady a nahoru na Rozmezí: +2°C, sněžení (sněhové krupky), v lese čerství sněhové fleky.Dnes okolo Josefodolské přehrady a na Kristiánovské: +25°C, slunko pálí jak zběsilé. Doběhl načisto uvařenej :-(
sery.vlk Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 Kdojinej: gratuluju .-), na trať kouknu. Na 50 % uvažuju o Běhej lesy - Brdy (23/7). Nový závod, trasu ještě tají. Za 14 dní plánuju maraton v Nových Hradech, resp. Horní Stropnici. Cíl: doběhnout, ve druhé půlce je tam pekelný stoupání... Nechystáte se taky někdo?
kdojinej Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Jojo...to vypadá fajn...myslím ty Brdy - Běhej lesy...
Beet Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Tak chlapci behate ci co? Ja dneska Brdska 25 za 2:34, krasna trat, prima zazitek, opet zda se ze vse probehlo ve zdravi...vlastne je to nejdelsi vzdalenost co jsem kdy bezel... kam se na takovyhle akce hrabou ty mestske davove akce... Pěkně ty. Já už začal, po 3 měsíčním totálním vynuceném odpočinku od běhání, trochu poklusávat. Zatím 5 tréninků do 8 kilometrů. Zatím vše OK. Ťuk, ťuk. Ale už se těším na nějaký ten závod, abych prodat těch skoro 10 kilo co jsem shodil.
kdojinej Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Dnes pulmaraton v Budejcich v novem osobaku 1:47....mam radost. Je to fajn zabehnout si obcas ve meste..lidi fandili jak vztekli...Co novohradsky maraton sery.vlku?
sery.vlk Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 (upraveno) Ahoj, no mám to taky za sebou .-) Gratuluju k osobáku! V Nových Hradech, poslední roky teda v Horní Stropnici to je krásná komorní akce, doporučuju každému. Na všechny 4 distance se letos registrovalo jen 322 běžců, běží se půlka, celej, krátký ultra 90 km a mistrovský ultra 103 km. Trať půlky i celého je krásná, max. z poloviny po asfaltu, polní, lesní cesty, trail, úseky vpodstatě po čerstvě posekané louce (asi málo používané pěšiny - pěkně pomalý povrch .-). A každou chvíli někonečně krásné výhledy do krajiny, plus poklady jako kříže v Dobré Vodě a zvon v Hojné Vodě. Při mém tempu stálo zato vzít s sebou mobil nebo přímo foťák .-) Půlmaraton má běhavý profil (celkem se nastoupá 280 m), pak přijdou prudká stoupání, kdy většina běžců přejde do chůze. Na maratonu mi polar naměřil stoupání 810 m, mladýmu garmin vypočítal nějakých 840 m. Celková délka je 43,8 - 43,9 km.Trochu jsem se pral s bolestí v koleně cca od 30. km, škoda, to už šel profil s kopce dolů, musel jsem na ty seběhy hodně zpomalit. Čas nakonec o pár sekund přes 5 hod., což beru, ptz jsem doběhl těsně pod půlhodinu za mladým .-) (A nebýt toho kolene, mohlo to být max. 20 min .-) Mistrovskou trať zde už potřetí vyhrál ďábel Radek Brunner v pro něj obvyklém čase nějak kolem 8,5 hod. Naprosto nepochopitelný jev! Upraveno 5. června 2016 uživatelem sery.vlk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se