Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím říct ze běhám min než bych chtěl. Parkrat do měsíce, dřív jsem běhal 3-4 x do ty týdne, milion závodu ročně (1/2maratony, desítky, Spartan Race).

Ale teď jsem si udělal radost a při výročním tělesném přezkoušení jsem se oproti minulému roku zlepšil o 150 metru na 12min běhu, takže nakonec za 12 min 3.150m. Hodnocení za 1. Docela fajn na to, ze jsem trénink flákal a večer před prezkousenim jsem ztrestal plechovku Salka.

Tak to máš dobrou genetiku. Já na přezkoušení trénuju a čeká mě za měsíc. Běhám rekreačně cca 100 km měsíčně, ale víc jak 2850 km za 12 min nedám. 

Odesláno

Musím říct ze běhám min než bych chtěl. Parkrat do měsíce, dřív jsem běhal 3-4 x do ty týdne, milion závodu ročně (1/2maratony, desítky, Spartan Race).

Ale teď jsem si udělal radost a při výročním tělesném přezkoušení jsem se oproti minulému roku zlepšil o 150 metru na 12min běhu, takže nakonec za 12 min 3.150m. Hodnocení za 1. Docela fajn na to, ze jsem trénink flákal a večer před prezkousenim jsem ztrestal plechovku Salka.

Super. Nad 3 kilaky to vždy potěší. 12minutovku jsem běžel naposled tak na střední škole. Musím si to někdy dát ať vím jak na tom jsem.

Odesláno

Pánové asi je to blbost tady řešit, ale třeba se najde někdo kdo by mohl vědět. Cca měsíc zpátky jsme byli se projít/proběhnout po horách (36km) a při seběhu (cca 20km) jsem propnul nohu, ale na zemi byla díra, respektive ve sněhu, tak jsem si tím lehce vyrazil dech, ale pak běžel dál a v pohodě, a od 25 km mě začalo bolet lehce koleno. Další den jsem měl problém sejít schody pomalu s tím kolenem, ale pak u dobré, nicméně stále to bolí, ale pouze při běhu či chůzi po horách. 

Už přes měsíc beru Geloren a snažím se občas dělat cviky na koleno, ale dneska při běhu opět mě bolelo a proč to vlastně píšu, protože mám za měsíc závody (horská výzva - 63km) a uvažuji, zda to risknout přes bolest a nebo radši se na to vykašlat a jít k doktorovi s tím ? Teď o víkendu chci s kamarádem si zajít 2 kopce (cca 25km) na test.

Díky za rady, případně pokud by jste měli tipy kam s tím zajít, tak budu jen rád (Praha/Ostrava).

Odesláno

Tak dnes jsem skoro po 1/2 roce vyzkoušel, na mě trochu delší trailový běh.

14,3 Km převýšení +350m no a základní čas 1:57 min jsem vylepšil na 1:41 min čas je to stále pomalý ale mám radost. :-)

Tak dnes jsem si to dal zase, ovšem od 1/3 běhu trápení a bolest snad všeho, jen tak tak jsem doběhnul. Dvakrát jsem málem zastavil, jak mi nic nešlo. :-( Ovšem na konci o skoro 1 min lepší čas, nechápu to...
Odesláno

Tak dnes jsem si to dal zase, ovšem od 1/3 běhu trápení a bolest snad všeho, jen tak tak jsem doběhnul. Dvakrát jsem málem zastavil, jak mi nic nešlo. :-( Ovšem na konci o skoro 1 min lepší čas, nechápu to...

Někdy to tak hold je...

...nepochopitelně. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dnešní náběh na infarkt, ale bylo to krásné. :-)

Nastoupaných cca +500 m během 55 min.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sportama a apk. na mobilu, protože už jsem starej a za týden bych nevěděl, kde jsem byl...

Odesláno

Jsem zase zacal presne pred mesicem behat, po nejakym půlroce. Takova moje klasika, dva mesice treba trikrat tejdne beham, pak mam ctrnact dni rymicku, tak se na to vykaslu a pak uz zas nezacnu. Po pul roce mi to zacne chybet, tak zas zacnu.. a tak furt dokola:)

Nicmene dneska me potesilo, ze jsem si dal svuj osmikilometrovej okruh v case, ze uz se to skoro da nazyvat behem - 4:20 na kilak, po jedenacti vybehnuti za ten mesic. Vzhledem k tomu ze jsem celkem tlustej, potesil jsem se. Pred tim mesicem jsem to bezel za 4:40 a min jsem si rozhodne nedaval.No, snad zejtra dojdu do prace..:)

Odesláno

4:20 v tréninku je velice pěkný průměr. To já rozhodně v tréninku neběhám. A po měsíci běhání se mi to zdá až moc rychlé. Třeba kdyby jsi zpomalil, tak by ses vyhnul te své klasice. ;) Jen tak nahlas přemýšlím. :)

Odesláno (upraveno)

No jasne.. kdyz ja mam v sobe furt takovou tu blbost a soutezivost z doby pred deseti, patnacti lety a dvaceti, petadvaceti kily, kdy jsem behal a jezdil na kole rychle, bohuzel:) Takze mi proste nad pet minut na kilak prijde, ze stojim, cumim na tu gps, rikam si "prece nebudu zpomalovat".. no a najednou dobiham s jazykem na veste. Teoreticky to mam zmakly, copak o to:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tohle nechápu. Já běhal ještě 15 let zpátky závodně orienťák, 1500 m jsem měl za 4.20, ale že bych se teď po půl roce nicnedělání zvedl a dal si výběh za 4.40/km, to bych se zranil po 800m...

Hlavně té soutěživosti sebe se sebou moc nerozumím, přece jestli jsi běhal/jezdil na kole, tak jsi snad neprováděl všechny aktivity na 85 % TF?

Odesláno

No, krome vylozene kompenzace a petihodinovejch treninku ve skupine, na ktery me teda neuzilo, skoro vlastne jo. Aale co, hlavne ze me to zatim bavi, do nejblizsi rymicky:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Sakra, chtěl jsem si dát taky Coopera po roce nic nedělání (resp. neběhání) v 3:45 na kilák, ale teď se bojím, že si něco udělám. Jdu na ty shyby :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...